John Roy Porter

John Roy Porter

Professor emeritus


  1. 2016
  2. Udgivet

    Agricultural production and greenhouse gas emissions from world regions - the major trends over 40 years

    Bennetzen, E. H., Smith, P. & Porter, John Roy, 2016, I: Global Environmental Change. 37, s. 43-55 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Decoupling of greenhouse gas emissions from global agricultural production: 1970-2050

    Bennetzen, E. H., Smith, P. & Porter, John Roy, 2016, I: Global Change Biology. 22, 2, s. 763-781 19 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Edited plants should not be patented: gene editing

    Porter, John Roy, Durand, J. & Elmayan, T., 2016, I: Nature. 530, 7588, s. 33 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Food and nutritional security requires adequate protein as well as energy, delivered from whole-year crop production

    Coles, G. D., Wratten, S. D. & Porter, John Roy, 2016, I: PeerJ. 4, 17 s., e2100.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Food, hunger, health, and climate change

    Woodward, A. & Porter, John Roy, 2016, I: The Lancet. 387, 10031, s. 1886-1887 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Review and analysis of vulnerability to rainfall variability and policy responses to agricultural water supply in Nigeria

    Olayide, O. E., Tetteh, I. K., Porter, John Roy & Popoola, L., 2016, I: Journal of Food, Agriculture and Environment. 14, 2, s. 152-155 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Valuation of ecosystem services in organic cereal crop production systems with different management practices in relation to organic matter input

    Fan, F., Henriksen, Christian Bugge & Porter, John Roy, 2016, I: Ecosystem Services. 22, Part A, s. 117-127 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 3148511