Jens Erik Ørum

Jens Erik Ørum

Seniorrådgiver

Medlem af:


    1. 2013
    2. Udgivet

      Bekæmpelsesmiddelstatistik 2012: Behandlingshyppighed og pesticidbelastning, baseret på salgsstatistik og sprøjtejournaldata

      Ørum, Jens Erik (red.) & Samsøe-Petersen, L. (red.), 2013, København: Miljøstyrelsen. 114 s. (Orientering fra Miljoestyrelsen; Nr. 4, 2013).

      Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

    3. Udgivet

      Farmers perception of quinoa - experience from Bouchane region in Morocco and Adana in Turkey

      Pedersen, Søren Marcus, Benlhabib, O., Xhoxhi, O., Lind, K. M. H. & Ørum, Jens Erik, 2013, Proceeding: Sustainable water use for securing food production in the Mediterranean region under chainging climate: SWUP-MED project final conference. s. 741-753 13 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

    4. Udgivet

      Institutional and structural barriers for implementing on-farm water saving irrigation systems

      Pedersen, Søren Marcus, Boesen, M. V. & Ørum, Jens Erik, 2013, I: Acta Agriculturae Scandinavica. Section C. Food Economics. 9 , Supplement 5, s. 11-26 16 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    5. Udgivet

      Institutional barriers for producing quinoa in Morcocco - a description of supply chain and markets

      Lind, K. M. H., Pedersen, Søren Marcus, Benlhabib, O. & Ørum, Jens Erik, 2013, Proceeding: Sustainable water use for securing food production in the Mediterranean region under chainging climate: SWUP-MED project final conference. Agadir Morocco, s. 677-689 13 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

    6. Udgivet

      Yield response of quinoa to nitrogen and water under Mediterranean environment

      Ørum, Jens Erik, Jacobsen, S., Choukr-Allah, R., Qadir, M. & Ragab, R., 2013, Abstracts - SWUP-MED project final conference: Sustainable water use for securing food production in the Mediterranean region under changing climate. s. 53 1 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskningfagfællebedømt

    ID: 4228701