Gül Akıllıoğlu
Postdoc
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-8161-2636
Der er ikke udfyldt nogen præsentation.
Udvalgte publikationer
- Udgivet
Quantification of advanced glycation end products and amino acid cross-links in foods by high-resolution mass spectrometry: Applicability of acid hydrolysis
Akıllıoğlu, Gül & Lund, Marianne N., 2022, I: Food Chemistry. 366, 10 s., 130601.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udvalgte priser
ID: 203152028
Flest downloads
-
33
downloads
Cysteine residues are responsible for the sulfurous off-flavor formed in heated whey protein solutions
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
31
downloads
Quantification of advanced glycation end products and amino acid cross-links in foods by high-resolution mass spectrometry: Applicability of acid hydrolysis
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
21
downloads
Maillard reaction products and amino acid cross-links in liquid infant formula: Effects of UHT treatment and storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet