Bodil Helene Allesen-Holm

Bodil Helene Allesen-Holm

Akademisk medarbejder FU


  1. 2011
  2. Udgivet

    Development of a sensory test method for odor measurement in a package headspace

    Reinbach, Helene Christine, Allesen-Holm, Bodil Helene, Kristoffersson, L. & Bredie, Wender, 2011, I: Journal of Sensory Studies. 26, 2, s. 118-127 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Do facial reactions add new dimensions to measuring sensory responses to basic tastes?

    Wendin, Karin Maria Elisabet, Allesen-Holm, Bodil Helene & Bredie, Wender, 2011, I: Food Quality and Preference. 22, 4, s. 346-354 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Perception, liking and facially induced emotions of basic tastes

    Wendin, Karin Maria Elisabet, Allesen-Holm, Bodil Helene, Tan, G. & Bredie, Wender, 2011, Perception, liking and facially induced emotions of basic tastes.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Sensory characteristic of corn soya blend and the effects of milk protein replacement

    Kehlet, U. N., Kæstel, P., Hausner, H., Bredie, Wender & Allesen-Holm, Bodil Helene, 2011, I: African Journal of Food Science. 5, 4, s. 200-207 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 6084776