Iben Lykke Petersen
Lektor
Food Analytics and Biotechnology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, 71 Højhus 71, Bygning: 71-5-T523
Medlem af:
- 2023
- Udgivet
Applications of Enzyme Technology to Enhance Transition to Plant Proteins: A Review
Gouseti, Ourania, Larsen, Mads Emil, Amin, Ashwitha, Bakalis, Serafim, Petersen, Iben Lykke, Lametsch, Rene & Jensen, Poul Erik, 2023, I: Foods. 12, 13, 22 s., 2518.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Associating Compositional, Nutritional and Techno-Functional Characteristics of Faba Bean (Vicia faba L.) Protein Isolates and Their Production Side-Streams with Potential Food Applications
Krause, M., Sørensen, J. C., Petersen, Iben Lykke, Duque Estrada, Patricia, Cappello, C., Tlais, A. Z. A., Di Cagno, R., Ispiryan, L., Sahin, A. W., Arendt, E. K. & Zannini, E., 2023, I: Foods. 12, 5, 21 s., 919.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Perceptions toward Plant-Based Milk Alternatives among Young Adult Consumers and Non-Consumers in Denmark: An Exploratory Study
Martínez-Padilla, E., Faber, Ilona, Petersen, Iben Lykke & Vargas Bello Perez, Einar, 2023, I: Foods. 12, 2, 10 s., 385.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Protein blends and extrusion processing to improve the nutritional quality of plant proteins
Duque Estrada, Patricia, Hardiman, K., Dam, A. B., Dodge, Nadia, Aaslyng, M. D. & Petersen, Iben Lykke, 2023, I: Food and Function. 14, s. 7361-7374Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Protein content and amino acid composition in the diet of Danish vegans: a cross-sectional study
Aaslyng, M. D., Dam, A. B., Petersen, Iben Lykke & Christoffersen, Tenna Mie, 2023, I: BMC Nutrition. 9, 11 s., 131.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The sustainability paradox of processing plant proteins
Duque Estrada, Patricia & Petersen, Iben Lykke, 2023, I: npj Science of Food. 7, 1, 5 s., 38.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Kommentar/debat › Forskning › fagfællebedømt
ID: 84108231
Flest downloads
-
3054
downloads
Biomarkers in herbicide exposed plants
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Ph.d.-afhandling › Forskning
Udgivet -
238
downloads
Comparison of Faba Bean Protein Ingredients Produced Using Dry Fractionation and Isoelectric Precipitation: Techno-Functional, Nutritional and Environmental Performance
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
188
downloads
Amino Acid Composition of Novel Plant Drinks from Oat, Lentil and Pea
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet