Iben Lykke Petersen
Lektor
Food Analytics and Biotechnology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, 71 Højhus 71, Bygning: 71-5-T523
Medlem af:
ORCID: 0000-0003-3304-0247
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2018
- Udgivet
The impact of newly produced protein and dietary fiber rich fractions of yellow pea (Pisum sativum L.) on the structure and mechanical properties of pasta-like sheets
Muneer, F., Johansson, E., Hedenqvist, M. S., S. Plivelic, T., Markedal, K. E., Petersen, Iben Lykke, Sørensen, J. C. & Kuktaite, R., apr. 2018, I: Food Research International. 106, s. 607-618 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 84108231
Flest downloads
-
3054
downloads
Biomarkers in herbicide exposed plants
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Ph.d.-afhandling › Forskning
Udgivet -
238
downloads
Comparison of Faba Bean Protein Ingredients Produced Using Dry Fractionation and Isoelectric Precipitation: Techno-Functional, Nutritional and Environmental Performance
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
188
downloads
Amino Acid Composition of Novel Plant Drinks from Oat, Lentil and Pea
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet