Karakterisering af surdejsfermentering med henblik på optimering af en generel surdejsfermentering til rugbrød
Research output: Book/Report › Ph.D. thesis › Research
Standard
Karakterisering af surdejsfermentering med henblik på optimering af en generel surdejsfermentering til rugbrød. / Rasmussen, S. H.
København : Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet, 1995. 200 p.Research output: Book/Report › Ph.D. thesis › Research
Harvard
Rasmussen, SH 1995, Karakterisering af surdejsfermentering med henblik på optimering af en generel surdejsfermentering til rugbrød. Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet, København.
APA
Rasmussen, S. H. (1995). Karakterisering af surdejsfermentering med henblik på optimering af en generel surdejsfermentering til rugbrød. Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet.
Vancouver
Rasmussen SH. Karakterisering af surdejsfermentering med henblik på optimering af en generel surdejsfermentering til rugbrød. København: Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet, 1995. 200 p.
Author
Bibtex
@phdthesis{f79c7a50a1b611ddb6ae000ea68e967b,
title = "Karakterisering af surdejsfermentering med henblik p{\aa} optimering af en generel surdejsfermentering til rugbr{\o}d",
author = "Rasmussen, {S. H.}",
note = "Kode for udgivelsesland: 'dk'",
year = "1995",
language = "Dansk",
publisher = "Center for Skov, Landskab og Planl{\ae}gning/K{\o}benhavns Universitet",
}
RIS
TY - BOOK
T1 - Karakterisering af surdejsfermentering med henblik på optimering af en generel surdejsfermentering til rugbrød
AU - Rasmussen, S. H.
N1 - Kode for udgivelsesland: 'dk'
PY - 1995
Y1 - 1995
M3 - Ph.d.-afhandling
BT - Karakterisering af surdejsfermentering med henblik på optimering af en generel surdejsfermentering til rugbrød
PB - Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet
CY - København
ER -
ID: 7712742