Mere mellem himmel og jord

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Standard

Mere mellem himmel og jord. / Tanvig, Hanne Wittorff.

Skov & Landskab, Københavns Universitet, 2010. 72 s. (Arbejdsrapport / Skov & Landskab; Nr. 111).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Harvard

Tanvig, HW 2010, Mere mellem himmel og jord. Arbejdsrapport / Skov & Landskab, nr. 111, Skov & Landskab, Københavns Universitet.

APA

Tanvig, H. W. (2010). Mere mellem himmel og jord. Skov & Landskab, Københavns Universitet. Arbejdsrapport / Skov & Landskab Nr. 111

Vancouver

Tanvig HW. Mere mellem himmel og jord. Skov & Landskab, Københavns Universitet, 2010. 72 s. (Arbejdsrapport / Skov & Landskab; Nr. 111).

Author

Tanvig, Hanne Wittorff. / Mere mellem himmel og jord. Skov & Landskab, Københavns Universitet, 2010. 72 s. (Arbejdsrapport / Skov & Landskab; Nr. 111).

Bibtex

@book{b377cab23b044109915dbed5f184daa1,
title = "Mere mellem himmel og jord",
abstract = "Landdistrikterne rummer store potentialer for nye erhverv. For nye typer iv{\ae}rks{\ae}ttere st{\aa}r det at bo og v{\ae}re p{\aa} stedet - i naturen og lokalsamfundet – centralt, og deres erhvervsaktivitet er integreret i bos{\ae}tning. De er n{\ae}sten usynlige, for de ligner ikke almindelige virksomheder og slet ikke klassisk landbrug, og de passer f.eks. ikke ind i erhvervsstatistik. Man kan kalde dem nye landbrugere. Mere fokus p{\aa} dem og deres potentialer kan blive en central brik i udviklingspolitikken. En pilotunders{\o}gelse gennemf{\o}rt i landdistrikter i Vejle kommuner har l{\o}ftet en flig.",
author = "Tanvig, {Hanne Wittorff}",
year = "2010",
language = "Dansk",
series = "Arbejdsrapport / Skov & Landskab",
publisher = "Skov & Landskab, K{\o}benhavns Universitet",
number = "111",
address = "Danmark",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Mere mellem himmel og jord

AU - Tanvig, Hanne Wittorff

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Landdistrikterne rummer store potentialer for nye erhverv. For nye typer iværksættere står det at bo og være på stedet - i naturen og lokalsamfundet – centralt, og deres erhvervsaktivitet er integreret i bosætning. De er næsten usynlige, for de ligner ikke almindelige virksomheder og slet ikke klassisk landbrug, og de passer f.eks. ikke ind i erhvervsstatistik. Man kan kalde dem nye landbrugere. Mere fokus på dem og deres potentialer kan blive en central brik i udviklingspolitikken. En pilotundersøgelse gennemført i landdistrikter i Vejle kommuner har løftet en flig.

AB - Landdistrikterne rummer store potentialer for nye erhverv. For nye typer iværksættere står det at bo og være på stedet - i naturen og lokalsamfundet – centralt, og deres erhvervsaktivitet er integreret i bosætning. De er næsten usynlige, for de ligner ikke almindelige virksomheder og slet ikke klassisk landbrug, og de passer f.eks. ikke ind i erhvervsstatistik. Man kan kalde dem nye landbrugere. Mere fokus på dem og deres potentialer kan blive en central brik i udviklingspolitikken. En pilotundersøgelse gennemført i landdistrikter i Vejle kommuner har løftet en flig.

M3 - Rapport

T3 - Arbejdsrapport / Skov & Landskab

BT - Mere mellem himmel og jord

PB - Skov & Landskab, Københavns Universitet

ER -

ID: 32376939