Kan vi det, der skal til? behov og produktion af GI-viden i Danmark

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Standard

Kan vi det, der skal til? behov og produktion af GI-viden i Danmark. / Skov-Petersen, Hans; Balstrøm, Thomas; Meilby, Henrik; Christiansen, Jesper Skovdal.

I: Geoforum Perspektiv, Nr. 18, 2010, s. 6-13.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Harvard

Skov-Petersen, H, Balstrøm, T, Meilby, H & Christiansen, JS 2010, 'Kan vi det, der skal til? behov og produktion af GI-viden i Danmark', Geoforum Perspektiv, nr. 18, s. 6-13.

APA

Skov-Petersen, H., Balstrøm, T., Meilby, H., & Christiansen, J. S. (2010). Kan vi det, der skal til? behov og produktion af GI-viden i Danmark. Geoforum Perspektiv, (18), 6-13.

Vancouver

Skov-Petersen H, Balstrøm T, Meilby H, Christiansen JS. Kan vi det, der skal til? behov og produktion af GI-viden i Danmark. Geoforum Perspektiv. 2010;(18):6-13.

Author

Skov-Petersen, Hans ; Balstrøm, Thomas ; Meilby, Henrik ; Christiansen, Jesper Skovdal. / Kan vi det, der skal til? behov og produktion af GI-viden i Danmark. I: Geoforum Perspektiv. 2010 ; Nr. 18. s. 6-13.

Bibtex

@article{f8e23d5ca82841f0a1cab8c8f8c81f6b,
title = "Kan vi det, der skal til?: behov og produktion af GI-viden i Danmark",
abstract = "Artiklen freml{\ae}gger resultaterne fra en unders{\o}gelse, der blev gennemf{\o}rt hen over vinteren 2009-2010. Unders{\o}gelsen viser bl.a., at der er en stor eftersp{\o}rgsel p{\aa} folk med indsigt i geografisk informationsteknologi inden for de kommende to {\aa}r. Specielt eftersp{\o}rges super-konsulenter, geo-business managers, geo-dataloger og landm{\aa}lingsteknikere/landm{\aa}lere. Inden for de tre f{\o}rsten{\ae}vnte kategorier halter udannelsesinstitutionerne efter mht. at tilpasse sig fremtidens behov, fordi der stadigv{\ae}k i et stort antal uddannes generalister med lav indsigt og mellem til h{\o}j, men klassisk indsigt i geografisk informationsteknologi.",
author = "Hans Skov-Petersen and Thomas Balstr{\o}m and Henrik Meilby and Christiansen, {Jesper Skovdal}",
year = "2010",
language = "Dansk",
pages = "6--13",
journal = "Geoforum Perspektiv",
issn = "1601-8796",
publisher = "Geoforum Danmark",
number = "18",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Kan vi det, der skal til?

T2 - behov og produktion af GI-viden i Danmark

AU - Skov-Petersen, Hans

AU - Balstrøm, Thomas

AU - Meilby, Henrik

AU - Christiansen, Jesper Skovdal

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Artiklen fremlægger resultaterne fra en undersøgelse, der blev gennemført hen over vinteren 2009-2010. Undersøgelsen viser bl.a., at der er en stor efterspørgsel på folk med indsigt i geografisk informationsteknologi inden for de kommende to år. Specielt efterspørges super-konsulenter, geo-business managers, geo-dataloger og landmålingsteknikere/landmålere. Inden for de tre førstenævnte kategorier halter udannelsesinstitutionerne efter mht. at tilpasse sig fremtidens behov, fordi der stadigvæk i et stort antal uddannes generalister med lav indsigt og mellem til høj, men klassisk indsigt i geografisk informationsteknologi.

AB - Artiklen fremlægger resultaterne fra en undersøgelse, der blev gennemført hen over vinteren 2009-2010. Undersøgelsen viser bl.a., at der er en stor efterspørgsel på folk med indsigt i geografisk informationsteknologi inden for de kommende to år. Specielt efterspørges super-konsulenter, geo-business managers, geo-dataloger og landmålingsteknikere/landmålere. Inden for de tre førstenævnte kategorier halter udannelsesinstitutionerne efter mht. at tilpasse sig fremtidens behov, fordi der stadigvæk i et stort antal uddannes generalister med lav indsigt og mellem til høj, men klassisk indsigt i geografisk informationsteknologi.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 6

EP - 13

JO - Geoforum Perspektiv

JF - Geoforum Perspektiv

SN - 1601-8796

IS - 18

ER -

ID: 32377220