Den oversete konsekvens: Når EU indgår folkeretlige aftaler med en eller flere stater, går de hen og bliver bindende for Folketinget. Det betyder for eksempel, at tyrkiske statsborgere går fri af indvandringsprøven.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Standard

Den oversete konsekvens : Når EU indgår folkeretlige aftaler med en eller flere stater, går de hen og bliver bindende for Folketinget. Det betyder for eksempel, at tyrkiske statsborgere går fri af indvandringsprøven. / Pagh, Peter.

I: Weekendavisen (Sektion: Ideer), 10.12.2010, s. 6.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Harvard

Pagh, P 2010, 'Den oversete konsekvens: Når EU indgår folkeretlige aftaler med en eller flere stater, går de hen og bliver bindende for Folketinget. Det betyder for eksempel, at tyrkiske statsborgere går fri af indvandringsprøven.', Weekendavisen (Sektion: Ideer), s. 6.

APA

Pagh, P. (2010). Den oversete konsekvens: Når EU indgår folkeretlige aftaler med en eller flere stater, går de hen og bliver bindende for Folketinget. Det betyder for eksempel, at tyrkiske statsborgere går fri af indvandringsprøven. Weekendavisen (Sektion: Ideer), 6.

Vancouver

Pagh P. Den oversete konsekvens: Når EU indgår folkeretlige aftaler med en eller flere stater, går de hen og bliver bindende for Folketinget. Det betyder for eksempel, at tyrkiske statsborgere går fri af indvandringsprøven. Weekendavisen (Sektion: Ideer). 2010 dec. 10;6.

Author

Pagh, Peter. / Den oversete konsekvens : Når EU indgår folkeretlige aftaler med en eller flere stater, går de hen og bliver bindende for Folketinget. Det betyder for eksempel, at tyrkiske statsborgere går fri af indvandringsprøven. I: Weekendavisen (Sektion: Ideer). 2010 ; s. 6.

Bibtex

@article{0ce74b6f61b9499d9abe6c274fa3e9ed,
title = "Den oversete konsekvens: N{\aa}r EU indg{\aa}r folkeretlige aftaler med en eller flere stater, g{\aa}r de hen og bliver bindende for Folketinget. Det betyder for eksempel, at tyrkiske statsborgere g{\aa}r fri af indvandringspr{\o}ven.",
author = "Peter Pagh",
year = "2010",
month = dec,
day = "10",
language = "Dansk",
pages = "6",
journal = "Weekendavisen",
issn = "0106-4142",
publisher = "Berlingske Media A/S",

}

RIS

TY - INPR

T1 - Den oversete konsekvens

T2 - Når EU indgår folkeretlige aftaler med en eller flere stater, går de hen og bliver bindende for Folketinget. Det betyder for eksempel, at tyrkiske statsborgere går fri af indvandringsprøven.

AU - Pagh, Peter

PY - 2010/12/10

Y1 - 2010/12/10

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

SP - 6

JO - Weekendavisen

JF - Weekendavisen

SN - 0106-4142

ER -

ID: 32132249