Arveretten

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

Standard

Arveretten. / Feldthusen, Rasmus Kristian; Lund-Andersen, Ingrid; Nielsen, Linda.

6 udg. København : Ex Tuto Publishing, 2018. 308 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

Harvard

Feldthusen, RK, Lund-Andersen, I & Nielsen, L 2018, Arveretten. 6 udg, Ex Tuto Publishing, København.

APA

Feldthusen, R. K., Lund-Andersen, I., & Nielsen, L. (2018). Arveretten. (6 udg.) Ex Tuto Publishing.

Vancouver

Feldthusen RK, Lund-Andersen I, Nielsen L. Arveretten. 6 udg. København: Ex Tuto Publishing, 2018. 308 s.

Author

Feldthusen, Rasmus Kristian ; Lund-Andersen, Ingrid ; Nielsen, Linda. / Arveretten. 6 udg. København : Ex Tuto Publishing, 2018. 308 s.

Bibtex

@book{77b22240146f4d96bc5269d37516414f,
title = "Arveretten",
abstract = "Denne bog er skrevet til brug for undervisningen i faget Familie- og arveret p{\aa} Det Juridiske Fakultet, K{\o}benhavns Universitet. Bogen omfatter en gennemgang af regler og praksis om arv, herunder de legale regler om arv til sl{\ae}gt og {\ae}gtef{\ae}lle. Desuden behandles testamentsregler, herunder regler om udvidet samlevertestamente, samt regler om arv og inds{\ae}ttelse af begunstiget i forbindelse med forsikring og pension.Bogen er tillige relevant for praktiserende jurister, herunder advokater, dommere og ansatte i statsforvaltningen, foruden ansatte i forsikrings-, pensions- og pengeinstitutbranchen mv., der besk{\ae}ftiger sig med arve­retlige sp{\o}rgsm{\aa}l.",
keywords = "Det Juridiske Fakultet, Arv, Testamente, Legal, Uskiftet bo, Tvangsarv, Legal arv, Testator, Arvelader, Livsarvinger, D{\o}dsbo",
author = "Feldthusen, {Rasmus Kristian} and Ingrid Lund-Andersen and Linda Nielsen",
year = "2018",
month = aug,
day = "16",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-420-0021-2",
publisher = "Ex Tuto Publishing",
edition = "6",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Arveretten

AU - Feldthusen, Rasmus Kristian

AU - Lund-Andersen, Ingrid

AU - Nielsen, Linda

PY - 2018/8/16

Y1 - 2018/8/16

N2 - Denne bog er skrevet til brug for undervisningen i faget Familie- og arveret på Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet. Bogen omfatter en gennemgang af regler og praksis om arv, herunder de legale regler om arv til slægt og ægtefælle. Desuden behandles testamentsregler, herunder regler om udvidet samlevertestamente, samt regler om arv og indsættelse af begunstiget i forbindelse med forsikring og pension.Bogen er tillige relevant for praktiserende jurister, herunder advokater, dommere og ansatte i statsforvaltningen, foruden ansatte i forsikrings-, pensions- og pengeinstitutbranchen mv., der beskæftiger sig med arve­retlige spørgsmål.

AB - Denne bog er skrevet til brug for undervisningen i faget Familie- og arveret på Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet. Bogen omfatter en gennemgang af regler og praksis om arv, herunder de legale regler om arv til slægt og ægtefælle. Desuden behandles testamentsregler, herunder regler om udvidet samlevertestamente, samt regler om arv og indsættelse af begunstiget i forbindelse med forsikring og pension.Bogen er tillige relevant for praktiserende jurister, herunder advokater, dommere og ansatte i statsforvaltningen, foruden ansatte i forsikrings-, pensions- og pengeinstitutbranchen mv., der beskæftiger sig med arve­retlige spørgsmål.

KW - Det Juridiske Fakultet

KW - Arv

KW - Testamente

KW - Legal

KW - Uskiftet bo

KW - Tvangsarv

KW - Legal arv

KW - Testator

KW - Arvelader

KW - Livsarvinger

KW - Dødsbo

M3 - Bog

SN - 978-87-420-0021-2

BT - Arveretten

PB - Ex Tuto Publishing

CY - København

ER -

ID: 201200365