Vegetar med måde
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Bidrag til avis - Kommentar/debat › Formidling
Standard
Vegetar med måde. / Sandøe, Peter.
I: Weekendavisen - Ideer, 25.10.2019, s. 13.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Bidrag til avis - Kommentar/debat › Formidling
Harvard
Sandøe, P 2019, 'Vegetar med måde', Weekendavisen - Ideer, s. 13. <https://ifro.ku.dk/debatindlaeg/debatindlaeg-2019/vegetar-eller-fleksitar---hvad-er-den-mest-klimavenlige-maade-at-spise-paa/>
APA
Sandøe, P. (2019). Vegetar med måde. Weekendavisen - Ideer, 13. https://ifro.ku.dk/debatindlaeg/debatindlaeg-2019/vegetar-eller-fleksitar---hvad-er-den-mest-klimavenlige-maade-at-spise-paa/
Vancouver
Sandøe P. Vegetar med måde. Weekendavisen - Ideer. 2019 okt. 25;13.
Author
Bibtex
@article{6faf4b0d14754cb28acdd782e3d25b40,
title = "Vegetar med m{\aa}de",
abstract = "Det kan v{\ae}re mere klimavenligt at leve som fleksitar, hvor man n{\o}jes med en smule k{\o}d, end at leve som kompromisl{\o}s vegetar eller veganer.",
author = "Peter Sand{\o}e",
year = "2019",
month = oct,
day = "25",
language = "Dansk",
pages = "13",
journal = "Weekendavisen",
issn = "0106-4142",
publisher = "Berlingske Media A/S",
}
RIS
TY - INPR
T1 - Vegetar med måde
AU - Sandøe, Peter
PY - 2019/10/25
Y1 - 2019/10/25
N2 - Det kan være mere klimavenligt at leve som fleksitar, hvor man nøjes med en smule kød, end at leve som kompromisløs vegetar eller veganer.
AB - Det kan være mere klimavenligt at leve som fleksitar, hvor man nøjes med en smule kød, end at leve som kompromisløs vegetar eller veganer.
M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat
SP - 13
JO - Weekendavisen
JF - Weekendavisen
SN - 0106-4142
ER -
ID: 241428143