Vegetar eller fleksitar: hvad er den mest klimavenlige måde at spise på?

Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatFormidling

Standard

Vegetar eller fleksitar : hvad er den mest klimavenlige måde at spise på? / Sandøe, Peter.

I: Dyrlægen; fagmagasin for dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker, Bind 12, Nr. 5, 2019, s. 28-29.

Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatFormidling

Harvard

Sandøe, P 2019, 'Vegetar eller fleksitar: hvad er den mest klimavenlige måde at spise på?', Dyrlægen; fagmagasin for dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker, bind 12, nr. 5, s. 28-29.

APA

Sandøe, P. (2019). Vegetar eller fleksitar: hvad er den mest klimavenlige måde at spise på? Dyrlægen; fagmagasin for dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker, 12(5), 28-29.

Vancouver

Sandøe P. Vegetar eller fleksitar: hvad er den mest klimavenlige måde at spise på? Dyrlægen; fagmagasin for dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker. 2019;12(5):28-29.

Author

Sandøe, Peter. / Vegetar eller fleksitar : hvad er den mest klimavenlige måde at spise på?. I: Dyrlægen; fagmagasin for dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker. 2019 ; Bind 12, Nr. 5. s. 28-29.

Bibtex

@article{9a6a60e7cab14ec1a4d94ca30f6c850d,
title = "Vegetar eller fleksitar: hvad er den mest klimavenlige m{\aa}de at spise p{\aa}?",
abstract = "Klimakonsekvenserne af husdyrproduktion er under luppen i disse {\aa}r, og de klimabevidste forbrugere frav{\ae}lger i stigende grad k{\o}d og andre animalske produkter, Men hvad er den mest klimavenlige kost?",
author = "Peter Sand{\o}e",
year = "2019",
language = "Dansk",
volume = "12",
pages = "28--29",
journal = "Dyrl{\ae}gen; fagmagasin for dyrl{\ae}ger, veterin{\ae}rstuderende og veterin{\ae}rsygeplejersker",
issn = "1903-153X",
publisher = "JJ Kommunikation",
number = "5",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Vegetar eller fleksitar

T2 - hvad er den mest klimavenlige måde at spise på?

AU - Sandøe, Peter

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Klimakonsekvenserne af husdyrproduktion er under luppen i disse år, og de klimabevidste forbrugere fravælger i stigende grad kød og andre animalske produkter, Men hvad er den mest klimavenlige kost?

AB - Klimakonsekvenserne af husdyrproduktion er under luppen i disse år, og de klimabevidste forbrugere fravælger i stigende grad kød og andre animalske produkter, Men hvad er den mest klimavenlige kost?

M3 - Kommentar/debat

VL - 12

SP - 28

EP - 29

JO - Dyrlægen; fagmagasin for dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker

JF - Dyrlægen; fagmagasin for dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker

SN - 1903-153X

IS - 5

ER -

ID: 229373916