Udviklinger i arbejderbefolkningens fødevareforbrug i det 20 århundrede

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Standard

Udviklinger i arbejderbefolkningens fødevareforbrug i det 20 århundrede. / Jensen, Tenna Vestergaard.

I: Samfundsøkonomen, Nr. 4, 2009.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Harvard

Jensen, TV 2009, 'Udviklinger i arbejderbefolkningens fødevareforbrug i det 20 århundrede', Samfundsøkonomen, nr. 4.

APA

Jensen, T. V. (2009). Udviklinger i arbejderbefolkningens fødevareforbrug i det 20 århundrede. Samfundsøkonomen, (4).

Vancouver

Jensen TV. Udviklinger i arbejderbefolkningens fødevareforbrug i det 20 århundrede. Samfundsøkonomen. 2009;(4).

Author

Jensen, Tenna Vestergaard. / Udviklinger i arbejderbefolkningens fødevareforbrug i det 20 århundrede. I: Samfundsøkonomen. 2009 ; Nr. 4.

Bibtex

@article{f18815b09eaa11debc73000ea68e967b,
title = "Udviklinger i arbejderbefolkningens f{\o}devareforbrug i det 20 {\aa}rhundrede",
abstract = "Den almindelige danskers f{\o}devareforbrug {\ae}ndrede karakter i det 20 {\aa}rhundrede. Det er et velkendt faktum, men den pr{\ae}cise viden omhvordan er i dag mangelfuld. Artiklen viser, hvordan historiske unders{\o}gelser kan udvide vores viden om fortidens f{\o}devareforbrug og dervedbidrage til en {\o}ge indsigt i udviklingen af livsstilssygdomme som fedme. Udgivelsesdato: September",
author = "Jensen, {Tenna Vestergaard}",
year = "2009",
language = "Dansk",
journal = "Samfundsoekonomen",
issn = "0108-3937",
publisher = "Dj{\o}f Forlag",
number = "4",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Udviklinger i arbejderbefolkningens fødevareforbrug i det 20 århundrede

AU - Jensen, Tenna Vestergaard

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Den almindelige danskers fødevareforbrug ændrede karakter i det 20 århundrede. Det er et velkendt faktum, men den præcise viden omhvordan er i dag mangelfuld. Artiklen viser, hvordan historiske undersøgelser kan udvide vores viden om fortidens fødevareforbrug og dervedbidrage til en øge indsigt i udviklingen af livsstilssygdomme som fedme. Udgivelsesdato: September

AB - Den almindelige danskers fødevareforbrug ændrede karakter i det 20 århundrede. Det er et velkendt faktum, men den præcise viden omhvordan er i dag mangelfuld. Artiklen viser, hvordan historiske undersøgelser kan udvide vores viden om fortidens fødevareforbrug og dervedbidrage til en øge indsigt i udviklingen af livsstilssygdomme som fedme. Udgivelsesdato: September

M3 - Tidsskriftartikel

JO - Samfundsoekonomen

JF - Samfundsoekonomen

SN - 0108-3937

IS - 4

ER -

ID: 14360055