Udviklinger i arbejderbefolkningens fødevareforbrug i det 20 århundrede
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Standard
Udviklinger i arbejderbefolkningens fødevareforbrug i det 20 århundrede. / Jensen, Tenna Vestergaard.
I: Samfundsøkonomen, Nr. 4, 2009.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Harvard
APA
Vancouver
Author
Bibtex
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Udviklinger i arbejderbefolkningens fødevareforbrug i det 20 århundrede
AU - Jensen, Tenna Vestergaard
PY - 2009
Y1 - 2009
N2 - Den almindelige danskers fødevareforbrug ændrede karakter i det 20 århundrede. Det er et velkendt faktum, men den præcise viden omhvordan er i dag mangelfuld. Artiklen viser, hvordan historiske undersøgelser kan udvide vores viden om fortidens fødevareforbrug og dervedbidrage til en øge indsigt i udviklingen af livsstilssygdomme som fedme. Udgivelsesdato: September
AB - Den almindelige danskers fødevareforbrug ændrede karakter i det 20 århundrede. Det er et velkendt faktum, men den præcise viden omhvordan er i dag mangelfuld. Artiklen viser, hvordan historiske undersøgelser kan udvide vores viden om fortidens fødevareforbrug og dervedbidrage til en øge indsigt i udviklingen af livsstilssygdomme som fedme. Udgivelsesdato: September
M3 - Tidsskriftartikel
JO - Samfundsoekonomen
JF - Samfundsoekonomen
SN - 0108-3937
IS - 4
ER -
ID: 14360055