Træers forhold til salinitet: en behandling af træers reaktion på salt- og ionstress med vægt på arter fra den tempererede klimazone

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Standard

Træers forhold til salinitet : en behandling af træers reaktion på salt- og ionstress med vægt på arter fra den tempererede klimazone. / Dragsted, J.

København : Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet, 1996. 357 s. (Forskningsserien / Forskningscentret for Skov & Landskab; Nr. Nr. 17).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Harvard

Dragsted, J 1996, Træers forhold til salinitet: en behandling af træers reaktion på salt- og ionstress med vægt på arter fra den tempererede klimazone. Forskningsserien / Forskningscentret for Skov & Landskab, nr. Nr. 17, Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet, København.

APA

Dragsted, J. (1996). Træers forhold til salinitet: en behandling af træers reaktion på salt- og ionstress med vægt på arter fra den tempererede klimazone. København: Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet. Forskningsserien / Forskningscentret for Skov & Landskab, Nr. Nr. 17

Vancouver

Dragsted J. Træers forhold til salinitet: en behandling af træers reaktion på salt- og ionstress med vægt på arter fra den tempererede klimazone. København: Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet, 1996. 357 s. (Forskningsserien / Forskningscentret for Skov & Landskab; Nr. Nr. 17).

Author

Dragsted, J. / Træers forhold til salinitet : en behandling af træers reaktion på salt- og ionstress med vægt på arter fra den tempererede klimazone. København : Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet, 1996. 357 s. (Forskningsserien / Forskningscentret for Skov & Landskab; Nr. Nr. 17).

Bibtex

@phdthesis{b273b470a1b611ddb6ae000ea68e967b,
title = "Tr{\ae}ers forhold til salinitet: en behandling af tr{\ae}ers reaktion p{\aa} salt- og ionstress med v{\ae}gt p{\aa} arter fra den tempererede klimazone",
author = "J. Dragsted",
note = "Kode for udgivelsesland: 'dk' Kode for bibliotekets beholdning: 'ikke modtaget'",
year = "1996",
language = "Dansk",
isbn = "87-89822-64-1",
series = "Forskningsserien / Forskningscentret for Skov & Landskab",
publisher = "Center for Skov, Landskab og Planl{\ae}gning/K{\o}benhavns Universitet",
number = "Nr. 17",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Træers forhold til salinitet

T2 - en behandling af træers reaktion på salt- og ionstress med vægt på arter fra den tempererede klimazone

AU - Dragsted, J.

N1 - Kode for udgivelsesland: 'dk' Kode for bibliotekets beholdning: 'ikke modtaget'

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Ph.d.-afhandling

SN - 87-89822-64-1

T3 - Forskningsserien / Forskningscentret for Skov & Landskab

BT - Træers forhold til salinitet

PB - Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet

CY - København

ER -

ID: 7708355