Ristning: Kaffe og Maillard

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Det dufter brunt og brændt. I andet afsnit af MadLibitum tager vi til Den Gamle By i Aarhus for at riste kaffe som i 1600-tallet sammen med historiker Annette Hoff. Imens kaffen rister i Aarhus, får vi besøg i studiet af Marianne Nissen Lund fra Fødevarevidenskab på Københavns Universitet. Hun gør os klogere på de såkaldte Maillard-reaktioner – en af gastronomiens største, kemiske hemmeligheder. Siden returnerer vi til Aarhus, hvor Annette Hoff fortæller anekdoter om alt fra rektal indtagelse af kaffebønner til Holberg.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2017
UdgivelsesstedKøbenhavn
Medier for resultatOnline
StatusUdgivet - 2017

Bibliografisk note

Producenter: Jeppe Kalnæs og Mette Juhl Jessen.

ID: 186709052