Ristning: Kaffe og Maillard
Publikation: Bidrag der ikke har en tekstform › Lyd og/eller billed produktion (digital) › Formidling
Det dufter brunt og brændt. I andet afsnit af MadLibitum tager vi til Den Gamle By i Aarhus for at riste kaffe som i 1600-tallet sammen med historiker Annette Hoff. Imens kaffen rister i Aarhus, får vi besøg i studiet af Marianne Nissen Lund fra Fødevarevidenskab på Københavns Universitet. Hun gør os klogere på de såkaldte Maillard-reaktioner – en af gastronomiens største, kemiske hemmeligheder. Siden returnerer vi til Aarhus, hvor Annette Hoff fortæller anekdoter om alt fra rektal indtagelse af kaffebønner til Holberg.
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Publikationsdato | 2017 |
Udgivelsessted | København |
Medier for resultat | Online |
Status | Udgivet - 2017 |
Bibliografisk note
Producenter: Jeppe Kalnæs og Mette Juhl Jessen.
ID: 186709052