Nu begynder stjernekrigen

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Standard

Nu begynder stjernekrigen. / Wind, Marlene.

I: B T, 18.06.2017.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Harvard

Wind, M 2017, 'Nu begynder stjernekrigen', B T.

APA

Wind, M. (2017). Nu begynder stjernekrigen. B T.

Vancouver

Wind M. Nu begynder stjernekrigen. B T. 2017 jun. 18.

Author

Wind, Marlene. / Nu begynder stjernekrigen. I: B T. 2017.

Bibtex

@article{0947b404f6e1461a8526d0b81b7fd0d6,
title = "Nu begynder stjernekrigen",
abstract = "Professor og centerleder Marlene Wind var s{\o}ndag den 18. juni interviewet i BT under overskriften ”Nu begynder stjernekrigen”.Brexit forhandlinger starter officielt i dag mandag den 19. juni, og professor Wind udtalte sig i relation til dette, om hvilke konsekvenser det nylige britiske valg har for Theresa Mays forhandlingsposition. Wind n{\ae}vnte blandt andet, at det formelt ikke betyder noget, men at udfaldet af valget g{\o}r, at May st{\aa}r svagere og ikke har samme r{\aa}derum. Dette skyldes, at hun nu skal cleare alle dele af forhandlingerne med DUP, hvilket kan g{\o}re forhandlingerne meget langsommelige. En anden udfordrende del af forhandlingerne, som Wind understreger, er diskussionen om betaling af de 100 milliarder euro som Storbritannien skylder EU. Storbritannien vil ikke betale, og EU vil ikke g{\aa} videre med forhandlingerne, f{\o}r dette punkt er afgjort. Wind n{\ae}vner i tilknytning hertil, at EU st{\aa}r meget stejlt p{\aa} denne holdning, hvilket yderligere kan bremse forhandlingerne.",
author = "Marlene Wind",
year = "2017",
month = jun,
day = "18",
language = "Dansk",
journal = "B T",
issn = "0106-4029",
publisher = "Berlingske Media A/S",

}

RIS

TY - INPR

T1 - Nu begynder stjernekrigen

AU - Wind, Marlene

PY - 2017/6/18

Y1 - 2017/6/18

N2 - Professor og centerleder Marlene Wind var søndag den 18. juni interviewet i BT under overskriften ”Nu begynder stjernekrigen”.Brexit forhandlinger starter officielt i dag mandag den 19. juni, og professor Wind udtalte sig i relation til dette, om hvilke konsekvenser det nylige britiske valg har for Theresa Mays forhandlingsposition. Wind nævnte blandt andet, at det formelt ikke betyder noget, men at udfaldet af valget gør, at May står svagere og ikke har samme råderum. Dette skyldes, at hun nu skal cleare alle dele af forhandlingerne med DUP, hvilket kan gøre forhandlingerne meget langsommelige. En anden udfordrende del af forhandlingerne, som Wind understreger, er diskussionen om betaling af de 100 milliarder euro som Storbritannien skylder EU. Storbritannien vil ikke betale, og EU vil ikke gå videre med forhandlingerne, før dette punkt er afgjort. Wind nævner i tilknytning hertil, at EU står meget stejlt på denne holdning, hvilket yderligere kan bremse forhandlingerne.

AB - Professor og centerleder Marlene Wind var søndag den 18. juni interviewet i BT under overskriften ”Nu begynder stjernekrigen”.Brexit forhandlinger starter officielt i dag mandag den 19. juni, og professor Wind udtalte sig i relation til dette, om hvilke konsekvenser det nylige britiske valg har for Theresa Mays forhandlingsposition. Wind nævnte blandt andet, at det formelt ikke betyder noget, men at udfaldet af valget gør, at May står svagere og ikke har samme råderum. Dette skyldes, at hun nu skal cleare alle dele af forhandlingerne med DUP, hvilket kan gøre forhandlingerne meget langsommelige. En anden udfordrende del af forhandlingerne, som Wind understreger, er diskussionen om betaling af de 100 milliarder euro som Storbritannien skylder EU. Storbritannien vil ikke betale, og EU vil ikke gå videre med forhandlingerne, før dette punkt er afgjort. Wind nævner i tilknytning hertil, at EU står meget stejlt på denne holdning, hvilket yderligere kan bremse forhandlingerne.

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

JO - B T

JF - B T

SN - 0106-4029

ER -

ID: 179525543