Naturpark Amager I: Idéer til og rammer for den fremtidige udvikling

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Standard

Naturpark Amager I : Idéer til og rammer for den fremtidige udvikling. / Caspersen, Ole H.; Petersen, Rikke Munck.

I: Videnblade Planlægning og Friluftsliv, Nr. 6.0-8, 2015.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Harvard

Caspersen, OH & Petersen, RM 2015, 'Naturpark Amager I: Idéer til og rammer for den fremtidige udvikling', Videnblade Planlægning og Friluftsliv, nr. 6.0-8.

APA

Caspersen, O. H., & Petersen, R. M. (2015). Naturpark Amager I: Idéer til og rammer for den fremtidige udvikling. Videnblade Planlægning og Friluftsliv, (6.0-8).

Vancouver

Caspersen OH, Petersen RM. Naturpark Amager I: Idéer til og rammer for den fremtidige udvikling. Videnblade Planlægning og Friluftsliv. 2015;(6.0-8).

Author

Caspersen, Ole H. ; Petersen, Rikke Munck. / Naturpark Amager I : Idéer til og rammer for den fremtidige udvikling. I: Videnblade Planlægning og Friluftsliv. 2015 ; Nr. 6.0-8.

Bibtex

@article{32515ccc9dfc472bbe2dcb8d7fd7a5b6,
title = "Naturpark Amager I: Id{\'e}er til og rammer for den fremtidige udvikling",
abstract = "Stork{\o}benhavn har med den nyligtudpegede Naturpark Amager f{\aa}et etstort sammenh{\ae}ngende og byn{\ae}rtnaturomr{\aa}de, og der er nu indledten proces om den fremtidige rekreativeudvikling af omr{\aa}det. IGN deltageri denne proces med et projektetst{\o}tte af Nordea Fonden og har udarbejdeten temarapport og et katalogmed visioner.",
author = "Caspersen, {Ole H.} and Petersen, {Rikke Munck}",
year = "2015",
language = "Dansk",
journal = "Videnblade Planl{\ae}gning og Friluftsliv",
number = "6.0-8",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Naturpark Amager I

T2 - Idéer til og rammer for den fremtidige udvikling

AU - Caspersen, Ole H.

AU - Petersen, Rikke Munck

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Storkøbenhavn har med den nyligtudpegede Naturpark Amager fået etstort sammenhængende og bynærtnaturområde, og der er nu indledten proces om den fremtidige rekreativeudvikling af området. IGN deltageri denne proces med et projektetstøtte af Nordea Fonden og har udarbejdeten temarapport og et katalogmed visioner.

AB - Storkøbenhavn har med den nyligtudpegede Naturpark Amager fået etstort sammenhængende og bynærtnaturområde, og der er nu indledten proces om den fremtidige rekreativeudvikling af området. IGN deltageri denne proces med et projektetstøtte af Nordea Fonden og har udarbejdeten temarapport og et katalogmed visioner.

M3 - Tidsskriftartikel

JO - Videnblade Planlægning og Friluftsliv

JF - Videnblade Planlægning og Friluftsliv

IS - 6.0-8

ER -

ID: 164568411