Marlene Wind efterlyser selvransagelse: Medierne spåede igen forkert. Denne gang om Brexit og Trumps effekt på Europa

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kronik

Standard

Marlene Wind efterlyser selvransagelse: Medierne spåede igen forkert. Denne gang om Brexit og Trumps effekt på Europa. / Wind, Marlene.

I: Politiken, 11.05.2017.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kronik

Harvard

Wind, M 2017, 'Marlene Wind efterlyser selvransagelse: Medierne spåede igen forkert. Denne gang om Brexit og Trumps effekt på Europa', Politiken.

APA

Wind, M. (2017). Marlene Wind efterlyser selvransagelse: Medierne spåede igen forkert. Denne gang om Brexit og Trumps effekt på Europa. Politiken.

Vancouver

Wind M. Marlene Wind efterlyser selvransagelse: Medierne spåede igen forkert. Denne gang om Brexit og Trumps effekt på Europa. Politiken. 2017 maj 11.

Author

Wind, Marlene. / Marlene Wind efterlyser selvransagelse: Medierne spåede igen forkert. Denne gang om Brexit og Trumps effekt på Europa. I: Politiken. 2017.

Bibtex

@article{b87a57f1289344bfa165b57756f87193,
title = "Marlene Wind efterlyser selvransagelse: Medierne sp{\aa}ede igen forkert. Denne gang om Brexit og Trumps effekt p{\aa} Europa",
abstract = "Torsdag d. 11 maj, var centerleder og professor ved Center for Europ{\ae}isk Politik aktuel med en kronik i Politiken med titlen: ”Marlene Wind efterlyser selvransagelse: Medierne sp{\aa}ede igen forkert. Denne gang om Brexit og Trumps effekt p{\aa} Europa”.Professorens indspark i debatten g{\aa}r p{\aa}, at medierne allerede inden valget havde en {\textquoteright}antielitedagsorden{\textquoteright}, og valget af Emmanuel Macron derfor b{\o}r henlede til selvransagelse i det danske medielandskab. ”Selvransagelsen burde derfor v{\ae}re lige s{\aa} stor efter valget af Macron som den, mediefolk opviste efter valget af Trump og Brexit, da de sendte deres bedste korrespondenter til de mest vindbl{\ae}ste udkantsomr{\aa}der i USA. Folket skulle h{\o}re om stort og sm{\aa}t.”Marlene Winds anke mod mediernes dagsorden, er at det ikke var et antielite valg som sp{\aa}et. Valget af Macron var nemlig p{\aa} baggrund af en pro-EU dagsorden. Dog betyder det if{\o}lge professoren ikke, at alt er fryd og gammen.”Betyder det s{\aa}, at alt er fryd og gammen? Nej, selvf{\o}lgelig ikke. Der er stadig mange utilfredse franske v{\ae}lgere. B{\aa}de dem, der stemte p{\aa} Le Pen, og dem, der stemte p{\aa} Melenchon.”",
author = "Marlene Wind",
year = "2017",
month = may,
day = "11",
language = "Dansk",
journal = "Politiken",
issn = "0907-1814",
publisher = "JP/Politikens Hus A/S",

}

RIS

TY - INPR

T1 - Marlene Wind efterlyser selvransagelse: Medierne spåede igen forkert. Denne gang om Brexit og Trumps effekt på Europa

AU - Wind, Marlene

PY - 2017/5/11

Y1 - 2017/5/11

N2 - Torsdag d. 11 maj, var centerleder og professor ved Center for Europæisk Politik aktuel med en kronik i Politiken med titlen: ”Marlene Wind efterlyser selvransagelse: Medierne spåede igen forkert. Denne gang om Brexit og Trumps effekt på Europa”.Professorens indspark i debatten går på, at medierne allerede inden valget havde en ’antielitedagsorden’, og valget af Emmanuel Macron derfor bør henlede til selvransagelse i det danske medielandskab. ”Selvransagelsen burde derfor være lige så stor efter valget af Macron som den, mediefolk opviste efter valget af Trump og Brexit, da de sendte deres bedste korrespondenter til de mest vindblæste udkantsområder i USA. Folket skulle høre om stort og småt.”Marlene Winds anke mod mediernes dagsorden, er at det ikke var et antielite valg som spået. Valget af Macron var nemlig på baggrund af en pro-EU dagsorden. Dog betyder det ifølge professoren ikke, at alt er fryd og gammen.”Betyder det så, at alt er fryd og gammen? Nej, selvfølgelig ikke. Der er stadig mange utilfredse franske vælgere. Både dem, der stemte på Le Pen, og dem, der stemte på Melenchon.”

AB - Torsdag d. 11 maj, var centerleder og professor ved Center for Europæisk Politik aktuel med en kronik i Politiken med titlen: ”Marlene Wind efterlyser selvransagelse: Medierne spåede igen forkert. Denne gang om Brexit og Trumps effekt på Europa”.Professorens indspark i debatten går på, at medierne allerede inden valget havde en ’antielitedagsorden’, og valget af Emmanuel Macron derfor bør henlede til selvransagelse i det danske medielandskab. ”Selvransagelsen burde derfor være lige så stor efter valget af Macron som den, mediefolk opviste efter valget af Trump og Brexit, da de sendte deres bedste korrespondenter til de mest vindblæste udkantsområder i USA. Folket skulle høre om stort og småt.”Marlene Winds anke mod mediernes dagsorden, er at det ikke var et antielite valg som spået. Valget af Macron var nemlig på baggrund af en pro-EU dagsorden. Dog betyder det ifølge professoren ikke, at alt er fryd og gammen.”Betyder det så, at alt er fryd og gammen? Nej, selvfølgelig ikke. Der er stadig mange utilfredse franske vælgere. Både dem, der stemte på Le Pen, og dem, der stemte på Melenchon.”

M3 - Bidrag til avis - Kronik

JO - Politiken

JF - Politiken

SN - 0907-1814

ER -

ID: 189356030