Marlene Wind: Det står stadig hen i det uvisse, hvad regeringens EU-strategi består i - udover at tækkes DF-segmentet

Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatFormidling

Standard

Marlene Wind: Det står stadig hen i det uvisse, hvad regeringens EU-strategi består i - udover at tækkes DF-segmentet. / Wind, Marlene.

I: Altinget.dk, 25.06.2021.

Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatFormidling

Harvard

APA

Vancouver

Wind M. Marlene Wind: Det står stadig hen i det uvisse, hvad regeringens EU-strategi består i - udover at tækkes DF-segmentet. Altinget.dk. 2021 jun. 25.

Author

Wind, Marlene. / Marlene Wind: Det står stadig hen i det uvisse, hvad regeringens EU-strategi består i - udover at tækkes DF-segmentet. I: Altinget.dk. 2021.

Bibtex

@article{1e916282e4444f7aad56be6013534afd,
title = "Marlene Wind: Det st{\aa}r stadig hen i det uvisse, hvad regeringens EU-strategi best{\aa}r i - udover at t{\ae}kkes DF-segmentet",
abstract = "I denne klumme skriver Marlene Wind om den (manglende) danske EU-politik. Marlene Wind p{\aa}peger en manglende velvilje og vidende embedsv{\ae}rk i forbindelse med EU. Derimod er EU - if{\o}lge Marlene Wind - n{\ae}rmere blevet en boksepude for regeringen til at vinde point hos det EU-kritiske DF-segment. ",
author = "Marlene Wind",
year = "2021",
month = jun,
day = "25",
language = "Dansk",
journal = "Altinget.dk",
publisher = "Altinget.dk",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Marlene Wind: Det står stadig hen i det uvisse, hvad regeringens EU-strategi består i - udover at tækkes DF-segmentet

AU - Wind, Marlene

PY - 2021/6/25

Y1 - 2021/6/25

N2 - I denne klumme skriver Marlene Wind om den (manglende) danske EU-politik. Marlene Wind påpeger en manglende velvilje og vidende embedsværk i forbindelse med EU. Derimod er EU - ifølge Marlene Wind - nærmere blevet en boksepude for regeringen til at vinde point hos det EU-kritiske DF-segment.

AB - I denne klumme skriver Marlene Wind om den (manglende) danske EU-politik. Marlene Wind påpeger en manglende velvilje og vidende embedsværk i forbindelse med EU. Derimod er EU - ifølge Marlene Wind - nærmere blevet en boksepude for regeringen til at vinde point hos det EU-kritiske DF-segment.

M3 - Kommentar/debat

JO - Altinget.dk

JF - Altinget.dk

ER -

ID: 273072753