Herausgabe ostnordischer Mittelaltertexte: eine historische Übersicht

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

Standard

Herausgabe ostnordischer Mittelaltertexte : eine historische Übersicht. / Frederiksen, Britta Olrik.

Geschichte der Edition in Skandinavien. red. / Paula Henrikson; Christian Janss. Berlin/Boston : De Gruyter, 2013. s. 65-96.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

Harvard

Frederiksen, BO 2013, Herausgabe ostnordischer Mittelaltertexte: eine historische Übersicht. i P Henrikson & C Janss (red), Geschichte der Edition in Skandinavien. De Gruyter, Berlin/Boston, s. 65-96.

APA

Frederiksen, B. O. (2013). Herausgabe ostnordischer Mittelaltertexte: eine historische Übersicht. I P. Henrikson, & C. Janss (red.), Geschichte der Edition in Skandinavien (s. 65-96). De Gruyter.

Vancouver

Frederiksen BO. Herausgabe ostnordischer Mittelaltertexte: eine historische Übersicht. I Henrikson P, Janss C, red., Geschichte der Edition in Skandinavien. Berlin/Boston: De Gruyter. 2013. s. 65-96

Author

Frederiksen, Britta Olrik. / Herausgabe ostnordischer Mittelaltertexte : eine historische Übersicht. Geschichte der Edition in Skandinavien. red. / Paula Henrikson ; Christian Janss. Berlin/Boston : De Gruyter, 2013. s. 65-96

Bibtex

@inbook{7ad324f522ac47608b7f0f3e0fdf3a7d,
title = "Herausgabe ostnordischer Mittelaltertexte: eine historische {\"U}bersicht",
abstract = "Et tilbageblik p{\aa} udgivelsen af {\o}stnordiske (dvs. svenske og danske) middelaldertekster i de sidste 400 {\aa}r. Opm{\ae}rksomheden er koncentreret om l{\ae}rde udgaver af lovtekster og litter{\ae}re tekster (i videste forstand) som er overleveret p{\aa} pergament eller papir. Der gives dels en pr{\ae}sentation af de vigtigste udgaver, udgivere og udgiverselskaber, dels en pr{\ae}sentation af udgivelsesmetoder med hensyn til tekstvalg og tekstgengivelse.",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, Editionshistorie, gammeldansk",
author = "Frederiksen, {Britta Olrik}",
note = "Bausteine zur Geschichte der Edition ISSN: 1860-1820 Volume: 4",
year = "2013",
language = "Tysk",
isbn = "978-3-11-031740-4",
pages = "65--96",
editor = "Paula Henrikson and Christian Janss",
booktitle = "Geschichte der Edition in Skandinavien",
publisher = "De Gruyter",
address = "Tyskland",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Herausgabe ostnordischer Mittelaltertexte

T2 - eine historische Übersicht

AU - Frederiksen, Britta Olrik

N1 - Bausteine zur Geschichte der Edition ISSN: 1860-1820 Volume: 4

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Et tilbageblik på udgivelsen af østnordiske (dvs. svenske og danske) middelaldertekster i de sidste 400 år. Opmærksomheden er koncentreret om lærde udgaver af lovtekster og litterære tekster (i videste forstand) som er overleveret på pergament eller papir. Der gives dels en præsentation af de vigtigste udgaver, udgivere og udgiverselskaber, dels en præsentation af udgivelsesmetoder med hensyn til tekstvalg og tekstgengivelse.

AB - Et tilbageblik på udgivelsen af østnordiske (dvs. svenske og danske) middelaldertekster i de sidste 400 år. Opmærksomheden er koncentreret om lærde udgaver af lovtekster og litterære tekster (i videste forstand) som er overleveret på pergament eller papir. Der gives dels en præsentation af de vigtigste udgaver, udgivere og udgiverselskaber, dels en præsentation af udgivelsesmetoder med hensyn til tekstvalg og tekstgengivelse.

KW - Det Humanistiske Fakultet

KW - Editionshistorie

KW - gammeldansk

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-3-11-031740-4

SP - 65

EP - 96

BT - Geschichte der Edition in Skandinavien

A2 - Henrikson, Paula

A2 - Janss, Christian

PB - De Gruyter

CY - Berlin/Boston

ER -

ID: 83097725