Fremtidens funktionelle fødevareingrediens
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Standard
Fremtidens funktionelle fødevareingrediens. / Møller Jespersen, Birthe Pontoppidan; Engelsen, Søren Balling.
I: Ingenioeren, Nr. 12, 2006, s. 10.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Harvard
Møller Jespersen, BP & Engelsen, SB 2006, 'Fremtidens funktionelle fødevareingrediens', Ingenioeren, nr. 12, s. 10.
APA
Møller Jespersen, B. P., & Engelsen, S. B. (2006). Fremtidens funktionelle fødevareingrediens. Ingenioeren, (12), 10.
Vancouver
Møller Jespersen BP, Engelsen SB. Fremtidens funktionelle fødevareingrediens. Ingenioeren. 2006;(12):10.
Author
Bibtex
@article{11f8ac60a1c211ddb6ae000ea68e967b,
title = "Fremtidens funktionelle f{\o}devareingrediens",
author = "{M{\o}ller Jespersen}, {Birthe Pontoppidan} and Engelsen, {S{\o}ren Balling}",
year = "2006",
language = "Dansk",
pages = "10",
journal = "Ingenioeren",
issn = "0105-6220",
publisher = "Mediehuset Ingenioeren A/S",
number = "12",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Fremtidens funktionelle fødevareingrediens
AU - Møller Jespersen, Birthe Pontoppidan
AU - Engelsen, Søren Balling
PY - 2006
Y1 - 2006
M3 - Tidsskriftartikel
SP - 10
JO - Ingenioeren
JF - Ingenioeren
SN - 0105-6220
IS - 12
ER -
ID: 8061493