Europa i forandring: En grundbog om EU's politiske og retlige system

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

Standard

Europa i forandring : En grundbog om EU's politiske og retlige system. / Wind, Marlene; Martinsen, Dorte Sindbjerg; Jensen, Mads Christian Dagnis.

4 udg. Kbh. : Hans Reitzels Forlag, 2021. 631 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

Harvard

Wind, M, Martinsen, DS & Jensen, MCD 2021, Europa i forandring: En grundbog om EU's politiske og retlige system. 4 udg, Hans Reitzels Forlag, Kbh.

APA

Wind, M., Martinsen, D. S., & Jensen, M. C. D. (2021). Europa i forandring: En grundbog om EU's politiske og retlige system. (4 udg.) Hans Reitzels Forlag.

Vancouver

Wind M, Martinsen DS, Jensen MCD. Europa i forandring: En grundbog om EU's politiske og retlige system. 4 udg. Kbh.: Hans Reitzels Forlag, 2021. 631 s.

Author

Wind, Marlene ; Martinsen, Dorte Sindbjerg ; Jensen, Mads Christian Dagnis. / Europa i forandring : En grundbog om EU's politiske og retlige system. 4 udg. Kbh. : Hans Reitzels Forlag, 2021. 631 s.

Bibtex

@book{52cca4adb512407dbb70c7efe9d54699,
title = "Europa i forandring: En grundbog om EU's politiske og retlige system",
abstract = "EUROPA I FORANDRING er en grundbog i studiet af EU skrevet af tre af Danmarks f{\o}rende EU-forskere. Denne reviderede og udvidede 4. udgave d{\ae}kker udviklingen til og med for{\aa}ret for{\aa}ret 2021, hvor Europa st{\aa}r i en usikker position oven p{\aa} Brexitafstemningen og de seneste {\aa}rs flygtningekrise og Covid-19-krise. Bogen s{\ae}tter s{\ae}rligt fokus p{\aa} samspillet mellem ret og politik. Den behandler EU-institutionernes opbygning og funktioner, det europ{\ae}iske samarbejdes historie, EU{\textquoteright}s {\o}konomi og EU{\textquoteright}s udenrigspolitik. Den belyser samspillet mellem EU og medlemslandene, bl.a. debatten om demokratisk underskud i EU, sp{\o}rgsm{\aa}l om europ{\ae}isering og Danmarks forhold til EU.EUROPA I FORANDRING er velegnet som grundbog i EU-studier p{\aa} universiteter og andre videreg{\aa}ende uddannelser. Den er ogs{\aa} skrevet til EU-interesserede l{\ae}sere, der {\o}nsker en bred og dybdeg{\aa}ende indsigt i det europ{\ae}iske samarbejdeog dets afg{\o}rende betydning for Danmarks og Europas udvikling",
author = "Marlene Wind and Martinsen, {Dorte Sindbjerg} and Jensen, {Mads Christian Dagnis}",
year = "2021",
language = "Dansk",
isbn = "9788702322514",
publisher = "Hans Reitzels Forlag",
edition = "4",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Europa i forandring

T2 - En grundbog om EU's politiske og retlige system

AU - Wind, Marlene

AU - Martinsen, Dorte Sindbjerg

AU - Jensen, Mads Christian Dagnis

PY - 2021

Y1 - 2021

N2 - EUROPA I FORANDRING er en grundbog i studiet af EU skrevet af tre af Danmarks førende EU-forskere. Denne reviderede og udvidede 4. udgave dækker udviklingen til og med foråret foråret 2021, hvor Europa står i en usikker position oven på Brexitafstemningen og de seneste års flygtningekrise og Covid-19-krise. Bogen sætter særligt fokus på samspillet mellem ret og politik. Den behandler EU-institutionernes opbygning og funktioner, det europæiske samarbejdes historie, EU’s økonomi og EU’s udenrigspolitik. Den belyser samspillet mellem EU og medlemslandene, bl.a. debatten om demokratisk underskud i EU, spørgsmål om europæisering og Danmarks forhold til EU.EUROPA I FORANDRING er velegnet som grundbog i EU-studier på universiteter og andre videregående uddannelser. Den er også skrevet til EU-interesserede læsere, der ønsker en bred og dybdegående indsigt i det europæiske samarbejdeog dets afgørende betydning for Danmarks og Europas udvikling

AB - EUROPA I FORANDRING er en grundbog i studiet af EU skrevet af tre af Danmarks førende EU-forskere. Denne reviderede og udvidede 4. udgave dækker udviklingen til og med foråret foråret 2021, hvor Europa står i en usikker position oven på Brexitafstemningen og de seneste års flygtningekrise og Covid-19-krise. Bogen sætter særligt fokus på samspillet mellem ret og politik. Den behandler EU-institutionernes opbygning og funktioner, det europæiske samarbejdes historie, EU’s økonomi og EU’s udenrigspolitik. Den belyser samspillet mellem EU og medlemslandene, bl.a. debatten om demokratisk underskud i EU, spørgsmål om europæisering og Danmarks forhold til EU.EUROPA I FORANDRING er velegnet som grundbog i EU-studier på universiteter og andre videregående uddannelser. Den er også skrevet til EU-interesserede læsere, der ønsker en bred og dybdegående indsigt i det europæiske samarbejdeog dets afgørende betydning for Danmarks og Europas udvikling

M3 - Bog

SN - 9788702322514

BT - Europa i forandring

PB - Hans Reitzels Forlag

CY - Kbh.

ER -

ID: 284769447