Emulsifying salt and Cheddar cheese age: functionality in cheese powder production
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Dokumenter
- EmulsifyingSaltAndCheddarCheeseAge_Abstract
Indsendt manuskript, 116 KB, PDF-dokument
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Publikationsdato | 2014 |
Antal sider | 1 |
Status | Udgivet - 2014 |
Begivenhed | 15th Food Colloids Conference - Max Planck Institute, Karlsruhe, Tyskland Varighed: 13 apr. 2014 → 16 apr. 2014 Konferencens nummer: 15 |
Konference
Konference | 15th Food Colloids Conference |
---|---|
Nummer | 15 |
Lokation | Max Planck Institute |
Land | Tyskland |
By | Karlsruhe |
Periode | 13/04/2014 → 16/04/2014 |
Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk
Ingen data tilgængelig
ID: 131684587