Danmarks rolle i de globale værdikæder for konventionel og certificeret soja og palmeolie

Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

Standard

Danmarks rolle i de globale værdikæder for konventionel og certificeret soja og palmeolie. / Bosselmann, Aske Skovmand; Gylling, Morten.

2012. 33 s., (FOI Udredning; Nr. 2012/13).

Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

Harvard

Bosselmann, AS & Gylling, M 2012, 'Danmarks rolle i de globale værdikæder for konventionel og certificeret soja og palmeolie', 33 s., FOI Udredning, nr. 2012/13.

APA

Bosselmann, A. S., & Gylling, M., (2012). Danmarks rolle i de globale værdikæder for konventionel og certificeret soja og palmeolie, 33 s., FOI Udredning Nr. 2012/13

Vancouver

Bosselmann AS, Gylling M. Danmarks rolle i de globale værdikæder for konventionel og certificeret soja og palmeolie. 2012. 33 s., (FOI Udredning; Nr. 2012/13).

Author

Bosselmann, Aske Skovmand ; Gylling, Morten. / Danmarks rolle i de globale værdikæder for konventionel og certificeret soja og palmeolie. 2012. 33 s.

Bibtex

@misc{01e0d558184d457abab3a1e381f24d1c,
title = "Danmarks rolle i de globale v{\ae}rdik{\ae}der for konventionel og certificeret soja og palmeolie",
abstract = "Dette notat kortl{\ae}gger Danmarks rolle i de globale handelsveje for soja og palmeolie ved brug af import- og eksportstatistikker, freml{\ae}gger de {\o}konomiske aspekter ved import og brug af certificeret soja og palmeolie, og diskuterer, hvorvidt certificeringsordningerne kan beskrives som legitime og bibringer merv{\ae}rdi til den danske del af v{\ae}rdik{\ae}den for soja og palmeolie.",
keywords = "F{\o}devarer i den 3. verden, Soja, Palmeolie, F{\o}devare{\o}konomi, certification",
author = "Bosselmann, {Aske Skovmand} and Morten Gylling",
year = "2012",
language = "Dansk",
series = "FOI Udredning",
publisher = "F{\o}devare{\o}konomisk Institut, K{\o}benhavns Universitet",
number = "2012/13",

}

RIS

TY - GEN

T1 - Danmarks rolle i de globale værdikæder for konventionel og certificeret soja og palmeolie

AU - Bosselmann, Aske Skovmand

AU - Gylling, Morten

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Dette notat kortlægger Danmarks rolle i de globale handelsveje for soja og palmeolie ved brug af import- og eksportstatistikker, fremlægger de økonomiske aspekter ved import og brug af certificeret soja og palmeolie, og diskuterer, hvorvidt certificeringsordningerne kan beskrives som legitime og bibringer merværdi til den danske del af værdikæden for soja og palmeolie.

AB - Dette notat kortlægger Danmarks rolle i de globale handelsveje for soja og palmeolie ved brug af import- og eksportstatistikker, fremlægger de økonomiske aspekter ved import og brug af certificeret soja og palmeolie, og diskuterer, hvorvidt certificeringsordningerne kan beskrives som legitime og bibringer merværdi til den danske del af værdikæden for soja og palmeolie.

KW - Fødevarer i den 3. verden

KW - Soja

KW - Palmeolie

KW - Fødevareøkonomi

KW - certification

M3 - Faglig redegørelse

T3 - FOI Udredning

ER -

ID: 44208882