Control of maillard reactions in lactose hydrolysed uht-processed milk by green tea extract
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Dokumenter
- CONTROL OF MAILLARD REACTIONS IN LACTOSE HYDROLYSED UHT-PROCESSED MILK BY GREEN TEA EXTRACT
Forlagets udgivne version, 200 KB, PDF-dokument
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Publikationsdato | 2018 |
Antal sider | 1 |
Status | Udgivet - 2018 |
Begivenhed | Bonn Polyphenols World Congress - University of Bonn, Bonn, Tyskland Varighed: 26 sep. 2018 → 28 sep. 2018 |
Konference
Konference | Bonn Polyphenols World Congress |
---|---|
Lokation | University of Bonn |
Land | Tyskland |
By | Bonn |
Periode | 26/09/2018 → 28/09/2018 |
Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk
Ingen data tilgængelig
ID: 200812929