Bemærkninger til Kulturministeriets »Rapport fra udvalget om ophavsrettigheder på internettet«

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

Standard

Bemærkninger til Kulturministeriets »Rapport fra udvalget om ophavsrettigheder på internettet«. / Petersen, Clement Salung.

I: Ugeskrift for Retsvaesen (U F R), 2011, s. 283-289.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

Harvard

Petersen, CS 2011, 'Bemærkninger til Kulturministeriets »Rapport fra udvalget om ophavsrettigheder på internettet«', Ugeskrift for Retsvaesen (U F R), s. 283-289.

APA

Petersen, C. S. (2011). Bemærkninger til Kulturministeriets »Rapport fra udvalget om ophavsrettigheder på internettet«. Ugeskrift for Retsvaesen (U F R), 283-289.

Vancouver

Petersen CS. Bemærkninger til Kulturministeriets »Rapport fra udvalget om ophavsrettigheder på internettet«. Ugeskrift for Retsvaesen (U F R). 2011;283-289.

Author

Petersen, Clement Salung. / Bemærkninger til Kulturministeriets »Rapport fra udvalget om ophavsrettigheder på internettet«. I: Ugeskrift for Retsvaesen (U F R). 2011 ; s. 283-289.

Bibtex

@article{cf088f00612449ecb00319bebb9e5381,
title = "Bem{\ae}rkninger til Kulturministeriets »Rapport fra udvalget om ophavsrettigheder p{\aa} internettet«",
abstract = "Artiklen indeholder nogle bem{\ae}rkninger til Kulturministeriets »Rapport fra udvalget om ophavsrettigheder p{\aa} internettet«. If{\o}lge forfatteren er udvalgets behandling af dets kommissorium vedr{\o}rende en styrket h{\aa}ndh{\ae}velse af ophavsrettigheder p{\aa} internettet mangelfuld. Rapportens v{\ae}sentligste anbefaling om at indf{\o}re en »brevmodel« i Danmark, der ventes at danne grundlag for et lovforslag i den kommende folketingssamling, rejser endvidere nogle juridiske problemstillinger, som ikke er overvejet i rapporten. ",
author = "Petersen, {Clement Salung}",
year = "2011",
language = "Dansk",
pages = "283--289",
journal = "Ugeskrift for Retsvaesen",
issn = "0108-2353",
publisher = "Karnov Group Denmark A/S",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Bemærkninger til Kulturministeriets »Rapport fra udvalget om ophavsrettigheder på internettet«

AU - Petersen, Clement Salung

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Artiklen indeholder nogle bemærkninger til Kulturministeriets »Rapport fra udvalget om ophavsrettigheder på internettet«. Ifølge forfatteren er udvalgets behandling af dets kommissorium vedrørende en styrket håndhævelse af ophavsrettigheder på internettet mangelfuld. Rapportens væsentligste anbefaling om at indføre en »brevmodel« i Danmark, der ventes at danne grundlag for et lovforslag i den kommende folketingssamling, rejser endvidere nogle juridiske problemstillinger, som ikke er overvejet i rapporten.

AB - Artiklen indeholder nogle bemærkninger til Kulturministeriets »Rapport fra udvalget om ophavsrettigheder på internettet«. Ifølge forfatteren er udvalgets behandling af dets kommissorium vedrørende en styrket håndhævelse af ophavsrettigheder på internettet mangelfuld. Rapportens væsentligste anbefaling om at indføre en »brevmodel« i Danmark, der ventes at danne grundlag for et lovforslag i den kommende folketingssamling, rejser endvidere nogle juridiske problemstillinger, som ikke er overvejet i rapporten.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 283

EP - 289

JO - Ugeskrift for Retsvaesen

JF - Ugeskrift for Retsvaesen

SN - 0108-2353

ER -

ID: 33929927