Ylva Margareta Ardö

Ylva Margareta Ardö

Professor emeritus


  1. 2007
  2. Udgivet

    Lactobacillus in Northern European cheeses

    Ardö, Ylva Margareta, 2007. 2 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  3. Udgivet

    Aroma profiles of different types of cheese powder

    Varming, C., Petersen, Mikael Agerlin, Beck, T. K. & Ardö, Ylva Margareta, 2007. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  4. Udgivet

    Biochemical, chemical and physical processes in cheese during manufacture and ripening

    Ardö, Ylva Margareta & Nielsen, E. O. W., 2007, Department of Food Science, University of Copenhagen. 86 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notes

  5. Udgivet

    Characterisation of aroma compounds in six different types of cheese powder

    Varming, C., Petersen, Mikael Agerlin, Beck, T. K. & Ardö, Ylva Margareta, 2007. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  6. Udgivet

    Comparative high-density microarray analysis of gene expression during growth of Lactobacillus helveticus in milk versus rich culture medium

    Smeianov, V. V., Wechter, P., Broadbent, J. R., Hughes, J. E., Rodríguez, B. T., Christensen, Tove, Ardö, Ylva Margareta & Steele, J. L., 2007, I: Applied and Environmental Microbiology. 73, 8, s. 2661-2672 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Diversity of Lactobacillus in Swedish hard cheese

    Rehn, L. U. I., Vogensen, Finn Kvist & Ardö, Ylva Margareta, 2007. 2 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  8. Udgivet

    Diversity of Lactobacillus in Swedish hard cheese

    Rehn, L. U. I., Vogensen, Finn Kvist & Ardö, Ylva Margareta, 2007. 2 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  9. Udgivet

    How may spoilage fungi be controlled in Blue cheese?

    Ardö, Ylva Margareta, 2007, Cheese problems solved. McSweeney, P. L. H. (red.). CRC Press, s. 287 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  10. Udgivet

    Identification of aminopeptidases in Lactobacillus paracasei

    Nielsen, M. S. & Ardö, Ylva Margareta, 2007. 2 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  11. Udgivet

    Identification of large phosphopeptides from ß-casein that characteristically accumulate during ripening of the semi-hard cheese Herrgård

    Ardö, Ylva Margareta, Lilbæk, H. M., Kristiansen, K. R., Zakora, E. & Otte, Jeanette, 2007, I: International Dairy Journal. 17, 5, s. 513-524 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 4239930