Ylva Margareta Ardö

Ylva Margareta Ardö

Professor emeritus


  1. 2004
  2. Udgivet

    Amino acid transamination in permeabilised cells of Lactobacillus helveticus, Lb. paracasei and Lb. danicus

    Thage, B. V., Houlberg, U. & Ardö, Ylva Margareta, 2004, I: Journal of Dairy Research. 71, 4, s. 461-470 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Blue cheeese

    Cantor, M. D., Tempel, T. V. D., Hansen, T. K. & Ardö, Ylva Margareta, 2004, Cheese. Patrick F. Fox, P. L. H. M. T. M. C. T. P. G. (red.). Amsterdam: Elsevier, s. 176-198 24 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  4. Udgivet

    Dansk mejeriingeniører - på engelsk

    Ipsen, Richard, Ardö, Ylva Margareta, Friis, A. & Dejmek, P., 2004, I: Mælketidende. 2004, 3, s. 52-54 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  5. Udgivet

    Master of science in dairy science and technology: a colloboration between three universitties in the Øresund Region

    Ipsen, Richard, Ardö, Ylva Margareta, Friis, A. & Dejmek, P., 2004, I: Danish Dairy & Food Industry - Worldwide. 14, s. 62-63 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  6. Udgivet

    Purification and characterization of a branched-chain amino acid aminotransferase from Lactobacillus paracasei subsp paracasei CHCC 2115

    Thage, B., Rattray, F., Laustsen, M., Ardö, Ylva Margareta, Barkholt, V. & Houlberg, U., 2004, I: Letters in Applied Microbiology. 96, 3, s. 593-602 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Purification and identification of water-soluble phosphopeptides from cheese using Fe(III) affinity chromatography and mass spectrometry

    Lund, M. & Ardö, Ylva Margareta, 2004, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 52, 21, s. 6616 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Rheological Behavior of Skim Milk Concentrates at Different pH

    Karlsson, A. O., Ipsen, Richard, Ardö, Ylva Margareta & Qvist, K., 2004.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  9. Udgivet

    Rheological behavior of skim milk concentrates at different pH

    Karlsson, A. O., Ipsen, Richard, Ardö, Ylva Margareta & Qvist, K., 2004. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  10. Udgivet

    Semihard Scandinavian cheeses made with mesophilic DL-starter

    Ardö, Ylva Margareta, 2004, Handbook of food and beverage fermentation technology. Hui, Y. H., Meunier-Goddik, L., Hansen, Å. S., Josephsen, J., Nip, W-K., Stanfield, P. S. & Toldrá, F. (red.). New York: Marcel Dekker, s. 277-290 14 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

ID: 4239930