Wender Bredie
Professor
ORCID: 0000-0001-5145-4131
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2015
- Udgivet
SMAG - Skønne Måltider til Alle Gamle: Hvidbog om nærende måltider med kulinarisk kvalitet til ældre
Bügel, Susanne Gjedsted, Bredie, Wender, Jensen, A. B., Jensen, Jørgen Dejgård, Petersen, C. B., Leth, K., Beck, A. M. & Langer, J. W., 2015, København: Københavns Universitet og Madkulturen. 153 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Rådgivning › fagfællebedømt
ID: 4225563
Flest downloads
-
6740
downloads
Comparison of three fast sensory profiling methods, check-all-that-apply (CACT), CACT with intensity rating, and Napping to study consumers' perception of eight beers
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Udgivet -
4541
downloads
Stimulus collative properties and their importance for consumer liking: a case study with novel beers
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
3451
downloads
Projective mapping: variations and consequences
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet