Wender Bredie

Wender Bredie

Professor

Medlem af:


    1. 2024
    2. Udgivet

      A review of assessment methods for measuring individual differences in oral somatosensory perception

      Riantiningtyas, Reisya Rizki, Dougkas, A., Kwiecien, C., Carrouel, F., Giboreau, A. & Bredie, Wender, 2024, I: Journal of Texture Studies. 55, 4, 11 s., e12849.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

    3. Udgivet

      A review on children’s oral texture perception and preferences in foods

      Chow, Ching Yue, Skouw, S., Bech, A. C., Olsen, Annemarie & Bredie, Wender, 2024, I: Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 64, 12, s. 3861–3879

      Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

    4. Udgivet

      Adapting dysphagia meals for acceptance among a broader group of older adults

      Broge, Eva Honnens de Lichtenberg, Wendin, Karin Maria Elisabet & Bredie, Wender, 2024, I: Journal of Sensory Studies. 39, 1, 13 s., e12894.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    5. Udgivet

      Carbohydrate Oral Rinsing, Cycling Performance and Individual Complex Carbohydrate Taste Sensitivity

      Hartley, C., Carr, A., Roberts, S. S. H., Bredie, Wender & Keast, R. S. J., 2024, I: Nutrients. 16, 3, 17 s., 459.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    6. Udgivet

      Designing gel coatings for oral soft perception of fiber particles

      D'Oria, G., Bredie, Wender, Hartmann, C., Limbach, H. J., Gunes, D. Z. & Ahrné, Lilia, 2024, I: Food Hydrocolloids. 156, 12 s., 110366.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    7. Udgivet

      Finger Food Meals as a Means of Improving Mealtimes for People with Motoric Eating Difficulties: A Pilot Study

      Forsberg, S., Nyberg, M., Olsson, V., Rothenberg, E., Bredie, Wender, Wendin, Karin Maria Elisabet & Westergren, A., 2024, I: Journal of Nutrition in Gerontology and Geriatrics. 43, 2, s. 95-115

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    8. Udgivet

      Food texture preferences in early childhood: Insights from 3–6 years old children and parents

      Chow, Ching Yue, Bech, A. C., Sørensen, Helle, Olsen, Annemarie & Bredie, Wender, 2024, I: Food Quality and Preference. 113, 11 s., 105063.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    9. Udgivet

      Influence of changing dentition on food texture preferences and perception of eating difficulty in Australian children

      Chow, Ching Yue, Bech, A. C., Olsen, Annemarie, Keast, R., Russell, C. G. & Bredie, Wender, 2024, I: Journal of Texture Studies. 55, 4, 10 s., e12856.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    10. Udgivet

      Investigating Taste Perception of Maltodextrins Using Lactisole and Acarbose

      Hartley, C., Keast, R. S. J., Carr, A. J., Roberts, S. S. H. & Bredie, Wender, 2024, I: Foods. 13, 13, 13 s., 2130.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    11. Udgivet

      Investigating oral somatosensory perception and oral symptoms of head and neck cancer patients: insights on eating behaviour

      Riantiningtyas, Reisya Rizki, Dougkas, A., Bredie, Wender, Kwiecien, C., Bruyas, A., Philouze, P., Giboreau, A. & Carrouel, F., 2024, I: Supportive Care in Cancer. 32, 5, 10 s., 320.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...24 Næste

    ID: 4225563