Tomasz Pawel Czaja

Tomasz Pawel Czaja

Adjunkt


  1. 2022
  2. Udgivet

    Differences in physicochemical properties of high-moisture extrudates prepared from soy and pea protein isolates

    Wang, H., van der Berg, Franciscus Winfried J, Zhang, W., Czaja, Tomasz Pawel, Zhang, L., Jespersen, Birthe P Møller & Lametsch, Rene, 2022, I: Food Hydrocolloids. 128, 10 s., 107540.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Structural characteristics of high-moisture extrudates with oil-in-water emulsions

    Wang, H., Zhang, L., Czaja, Tomasz Pawel, Bakalis, Serafim, Zhang, W. & Lametsch, Rene, 2022, I: Food Research International. 158, 9 s., 111554.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Water mobility and microstructure of acidified milk model gels with added whey protein ingredients

    Li, R., Czaja, Tomasz Pawel, Glover, Z. J., Ipsen, Richard, Jæger, T. C., Rovers, T. A. M., Simonsen, A. C., Svensson, B., van der Berg, Franciscus Winfried J & Hougaard, Anni Bygvrå, 2022, I: Food Hydrocolloids. 127, 13 s., 107548.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    pH determination of small sample volumes using Raman spectra of azo dyes

    Pielorz, S., Czaja, Tomasz Pawel & Szostak, R., 2022, I: Journal of Molecular Structure. 1253, 7 s., 132226.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 218541172