Tomasz Pawel Czaja
Adjunkt
Food Analytics and Biotechnology
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
- 2015
Analysis of milk by FT-Raman spectroscopy
Mazurek, S., Szostak, R., Czaja, Tomasz Pawel & Zachwieja, A., 2015, I: Talanta. 138, s. 285-289 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2016
Quantification of gluten in wheat flour by FT-Raman spectroscopy
Czaja, Tomasz Pawel, Mazurek, S. & Szostak, R., 15 nov. 2016, I: Food Chemistry. 211, s. 560-563 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Quantitative analysis of solid samples using modified specular reflectance accessory
Czaja, Tomasz Pawel, Mazurek, S. & Szostak, R., 1 dec. 2016, I: Talanta. 161, s. 655-659 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2017
Silver(I) chloride-polypyrrole composite: electrochemical preparation, characterization, and application as a SERS platform
Wójcik, K., Czaja, Tomasz Pawel, Szostak, R. & Grzeszczuk, M., 1 mar. 2017, I: Journal of Solid State Electrochemistry. 21, 3, s. 823-832 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2018
Determining moisture content in pasta by vibrational spectroscopy
Czaja, Tomasz Pawel, Kuzawińska, E., Sobota, A. & Szostak, R., 1 feb. 2018, I: Talanta. 178, s. 294-298 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Determination of nutritional parameters of yoghurts by FT Raman spectroscopy
Czaja, Tomasz Pawel, Baranowska, M., Mazurek, S. & Szostak, R., 5 maj 2018, I: Spectrochimica Acta - Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy. 196, s. 413-417 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Electrocrystallization of silver nanoparticles from silver halides in polypyrrole evidenced by their SERS activity—thermodynamic and kinetic conditions
Wójcik, K., Czaja, Tomasz Pawel, Szostak, R. & Grzeszczuk, M., 1 dec. 2018, I: Journal of Solid State Electrochemistry. 22, 12, s. 3933-3945 13 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2019
Polypyrrole-methyl orange Raman pH sensor
Czaja, Tomasz Pawel, Wójcik, K., Grzeszczuk, M. & Szostak, R., 2019, I: Polymers. 11, 4, 715.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2020
- Udgivet
Quantification of Ash and Moisture in Wheat Flour by Raman Spectroscopy
Czaja, Tomasz Pawel, Sobota, A. & Szostak, R., 2020, I: Foods. 9, 3, 7 s., 280.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2021
- Udgivet
Application of chemometric methods for the determination of fading and age determination of blue ballpoint inks
Łydżba-Kopczyńska, B., Czaja, Tomasz Pawel, Cieśla, R. & Rusek, G., 2021, I: Journal of Raman Spectroscopy. 52, 1, s. 159-169 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 218541172
Flest downloads
-
145
downloads
Differences in physicochemical properties of high-moisture extrudates prepared from soy and pea protein isolates
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
59
downloads
The Effect of α-, β- and γ-Cyclodextrin on Wheat Dough and Bread Properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
55
downloads
Quantification of Ash and Moisture in Wheat Flour by Raman Spectroscopy
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet