Tomasz Pawel Czaja
Adjunkt
Food Analytics and Biotechnology
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0001-5944-6275
Flest downloads
-
155 downloadsUdgivet
Differences in physicochemical properties of high-moisture extrudates prepared from soy and pea protein isolates
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
-
77 downloadsUdgivet
The Effect of α-, β- and γ-Cyclodextrin on Wheat Dough and Bread Properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
-
65 downloadsUdgivet
Quantification of Ash and Moisture in Wheat Flour by Raman Spectroscopy
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
-
54 downloadsUdgivet
Water mobility and microstructure of acidified milk model gels with added whey protein ingredients
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
-
46 downloadsUdgivet
The effect of acidification temperature and pH on intermolecular protein bonds and water mobility in heat and acid-induced milk gels
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 218541172
Flest downloads
-
155
downloads
Differences in physicochemical properties of high-moisture extrudates prepared from soy and pea protein isolates
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
77
downloads
The Effect of α-, β- and γ-Cyclodextrin on Wheat Dough and Bread Properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
65
downloads
Quantification of Ash and Moisture in Wheat Flour by Raman Spectroscopy
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet