Thomas Bøker Lund

Thomas Bøker Lund

Lektor


  1. 2021
  2. Udgivet

    Kødspisere uden kvababbelser

    Sandøe, Peter & Lund, Thomas Bøker, 12 maj 2021, I: Weekendavisen (Sektion: Ideer). s. 11 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

  3. Udgivet

    Danish dairy farmers' acceptance of and willingness to use semen from bulls produced by means of in vitro embryo production and genomic selection

    Lund, Thomas Bøker, Gamborg, Christian, Secher, Jan Bojsen-Møller & Sandøe, Peter, 2021, I: Journal of Dairy Science. 104, 7, s. 8023-8038 16 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Dyreetik og kødspisning - hvor står danskerne?

    Sandøe, Peter & Lund, Thomas Bøker, 2021, I: Dyrlægen; fagmagasin for dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker. 14, 3, s. 42-43 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatFormidling

  5. Udgivet

    Dyreetik og kødspisning - hvor står danskerne?

    Sandøe, Peter & Lund, Thomas Bøker, 2021, I: Dansk Erhvervsfjerkrae. 50, 5, s. 20-21 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatFormidling

  6. Udgivet

    Good friend or good student? An interview study of perceived conflicts between personal and academic integrity among students in three European countries

    Goddiksen, Mads Paludan, Quinn, U., Kóvacs, N., Lund, Thomas Bøker, Sandøe, Peter, Varga, O. & Johansen, Mikkel Willum, 2021, I: Accountability in Research. 28, 4, s. 247-264 18 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Managing conflicting ethical concerns in modern small animal practice: A comparative study of veterinarian’s decision ethics in Austria, Denmark and the UK

    Springer, S., Sandøe, Peter, Grimm, H., Corr, S. A., Kristensen, Annemarie T. & Lund, Thomas Bøker, 2021, I: P L o S One. 16, 6, 28 s., e0253420.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Moral convictions and meat consumption: a comparative study of the animal ethics orientations of consumers of pork in Denmark, Germany, and Sweden

    Lund, Thomas Bøker, Denver, Sigrid, Nordström, J., Christensen, Tove & Sandøe, Peter, 2021, I: Animals. 11, 2, 19 s., 329.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Reducing meat consumption in meat-loving Denmark: Exploring willingness, behavior, barriers and drivers

    Hielkema, Marijke Hiltje & Lund, Thomas Bøker, 2021, I: Food Quality and Preference. 93, 10 s., 104257.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Resultater fra undersøgelse af danskernes hold af og tilknytning til kæle- og hobbydyr gennemført i 2021

    Lund, Thomas Bøker & Sandøe, Peter, 2021, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 3 s. (IFRO Dokumentation; Nr. 2021/5).

    Publikation: Working paperForskning

ID: 4228949