Susanne Knøchel

Susanne Knøchel

Professor


  1. 1999
  2. Udgivet

    Food Microbiology and Food Safety into the Next Millennium

    Knoechel, Susanne, 13 sep. 1999, Food Microbiology and Food Safety into the Next Millennium. TNO Nutrition and Food Research Institute: Ponsen & Looyen, Wageningen, The Netherlands, s. 263-265 3 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Heat shock-induced thermotolerance in Listeria monocytogenes 13-249 is dependent on growth phase, pH and lactic acid

    Jørgensen, F., Hansen, Tina & Knoechel, Susanne, 1999, I: Food Microbiology. 16, s. 185-194 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Pediocin resistance in Listeria monocytogenes

    Knoechel, Susanne, Gravesen, A., Jydegaard Axelsen, A., Silva, J. M. D., Hansen, T. B. & Rasch, M., 1999, Food microbiology and food safety into the next millennium. Tuijtelaars, A. C. J., Samson, R. A., Rombouts, F. M. & Notermans, S. (red.). Zeist: Foundation Food Micro ´99, s. 263-265 3 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  5. Udgivet

    Quantitative considerations used in HACCP applied for a hot-fill production line

    Hansen, Tina & Knoechel, Susanne, 1999, I: Food Control. 10, s. 149-159 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4224111