Søren Balling Engelsen

Søren Balling Engelsen

Professor


  1. Udgivet
  2. Udgivet
  3. Udgivet

    Structurally different mixed linkage β-glucan supplements differentially increase secondary bile acid excretion in hypercholesterolaemic rat faeces

    Iaccarino, N., Khakimov, Bekzod, Mikkelsen, M. S., Nielsen, T. S., Jensen, M. G., Randazzo, A. & Engelsen, Søren Balling, 2020, I : Food & Function. 11, 1, s. 514-523

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Signature Mapping (SigMa): an efficient approach for processing complex human urine 1H NMR metabolomics data

    Khakimov, Bekzod, Mobaraki, N., Trimigno, Alessia, Aru, Violetta & Engelsen, Søren Balling, 2020, I : Analytica Chimica Acta. 1108, s. 142-151 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Repeatability and reproducibility of lipoprotein particle profile measurements in plasma samples by ultracentrifugation

    Monsonis-Centelles, S., Hoefsloot, H. C. J., Engelsen, Søren Balling, Smilde, A. K. & Lind, Mads Vendelbo, 2020, I : Clinical Chemistry and Laboratory Medicine. 58, 1, s. 103-115

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Principal component analysis - den kemometriske arbejdshest

    Nørgaard, L., Engelsen, Søren Balling & Bro, Rasmus, 2020, I : Kjemi. 1, s. 23-25 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  7. Udgivet

    Hvorfor multivariat dataanalyse

    Nørgaard, L., Engelsen, Søren Balling & Bro, Rasmus, 2020, I : Kjemi. 1, s. 20-22 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  8. E-pub ahead of print

    Human urine 1H NMR metabolomics reveals alterations of the protein and carbohydrate metabolism when comparing habitual Average Danish diet vs. healthy New Nordic diet

    Trimigno, Alessia, Khakimov, Bekzod, Savorani, F., Poulsen, S. K., Astrup, Arne, Dragsted, Lars Ove & Engelsen, Søren Balling, 22 maj 2020, I : Nutrition. 79-80, 11 s., 110867.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4235410