Søren Balling Engelsen

Søren Balling Engelsen

Professor


  1. Udgivet

    Quantification of lipoprotein profiles by nuclear magnetic resonance spectroscopy and multivariate data analysis

    Aru, Violetta, Lam, C., Khakimov, Bekzod, Hoefsloot, H. C. J., Zwanenburg, G., Lind, M. V., Schäfer, H., van Duynhoven, J., Jacobs, D. M., Smilde, A. K. & Engelsen, Søren Balling, 2017, I: Trends in Analytical Chemistry. 94, s. 210-219 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    The Effect of Season on the Metabolic Profile of the European Clam Ruditapes decussatus as Studied by 1H-NMR Spectroscopy

    Aru, Violetta, Engelsen, Søren Balling, Savorani, F., Culurgioni, J., Sarais, G., Atzori, G., Cabiddu, S. & Marincola, F. C., 2017, I: Metabolites. 7, 3, s. 1-13 13 s., 36.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Toward Reliable Lipoprotein Particle Predictions from NMR Spectra of Human Blood: An Interlaboratory Ring Test

    Centelles, S. M., Hoefsloot, H. C. J., Khakimov, Bekzod, Ebrahimi, Parvaneh, Lind, M. V., Kristensen, M., de Roo, N., Jacobs, D. M., van Duynhoven, J., Gannet, C., Fang, F., Humpfer, E., Schaefer, H., Spraul, M., Engelsen, Søren Balling & Smilde, A. K., 2017, I: Analytical Chemistry. 89, 15, s. 8004-8012 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Gum Arabic authentication and mixture quantification by near infrared spectroscopy

    Dong, Y., Sørensen, Klavs Martin, He, S. & Engelsen, Søren Balling, 2017, I: Food Control. 78, s. 144-149 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Beregninger IV. Fødevareindustriel anvendelse af infrarød og nærinfrarød spektroskopi med kemometri - den ultrakorte version

    Engelsen, Søren Balling & Nørgaard, L., 2017, Molekylspektroskopi - et stykke dansk kemihistorie. Damhus, T., Hansen, P. E., Knudsen, C. B. & Petersen, A. (red.). København: Dansk Selskab for Historisk Kemi, Bind 23. s. 277-282 6 s. (Historisk-kemiske skrifter, Bind 23).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  6. Udgivet

    Vibrational Spectroscopy in Food Processing

    Eskildsen, C. E., van den Berg, F. & Engelsen, Søren Balling, 2017, Encyclopedia of Spectroscopy and Spectrometry. Elsevier Science Inc., s. 582-589 8 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Antibiotic treatment preventing necrotising enterocolitis alters urinary and plasma metabolomes in preterm pigs

    Jiang, Pingping, Trimigno, A., Stanstrup, Jan, Khakimov, Bekzod, Viereck, Nanna, Engelsen, Søren Balling, Sangild, Per Torp & Dragsted, Lars Ove, 2017, I: Journal of Proteome Research. 16, s. 3547-3557 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Untargeted GC-MS Metabolomics Reveals Changes in the Metabolite Dynamics of Industrial Scale Batch Fermentations of Streptoccoccus thermophilus Broth

    Khakimov, Bekzod, Christiansen, L. D., Heins, A., Sørensen, Klavs Martin, Scholler, C., Clausen, A., Skov, T., Gernaey, K. V. & Engelsen, Søren Balling, 2017, I: Biotechnology Journal. 12, 10, 9 s., 1700400.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Resveratrol in the foodomics era: 1:25,000

    Khakimov, Bekzod & Engelsen, Søren Balling, 2017, I: New York Academy of Sciences. Annals. 1403, 1, s. 48-58 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    From metabolome to phenotype: GC-MS metabolomics of developing mutant barley seeds reveals effects of growth, temperature and genotype

    Khakimov, Bekzod, Rasmussen, Morten Arendt, Kannangara, R. M., Jespersen, Birthe P Møller, Munck, L. & Engelsen, Søren Balling, 2017, I: Scientific Reports. 7, 1, 12 s., 8195.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 Næste

ID: 4235410