Søren Balling Engelsen
Professor
- Udgivet
Beregninger IV. Fødevareindustriel anvendelse af infrarød og nærinfrarød spektroskopi med kemometri - den ultrakorte version
Engelsen, Søren Balling & Nørgaard, L., 2017, Molekylspektroskopi - et stykke dansk kemihistorie. Damhus, T., Hansen, P. E., Knudsen, C. B. & Petersen, A. (red.). København: Dansk Selskab for Historisk Kemi, Bind 23. s. 277-282 6 s. (Historisk-kemiske skrifter, Bind 23).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- Udgivet
Cereal ß-glucans - functional properties and molecular interactions
Mikkelsen, M. S., Jespersen, Birthe P Møller, Karlsson, A. O. & Engelsen, Søren Balling, 2008. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Formidling
- Udgivet
Data-slicing: Ny datateknologi for ikke-iterativ multieksponentiel kurvetilpasning
Bro, Rasmus, Pedersen, H. T. & Engelsen, Søren Balling, 2003, I: Dansk Kemi. 84, 2, s. 31-33 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Fremtidens funktionelle fødevareingrediens
Jespersen, Birthe P Møller & Engelsen, Søren Balling, 2006, I: Ingenioeren. 12, s. 10 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Fytinsyrenedbrydning ved fytase - studeret med 31P NMR og multivariat kurveopløsning
Nielsen, M. H. M., Viereck, Nanna & Engelsen, Søren Balling, 2006, I: Dansk Kemi. 87, 11, s. 26-29 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
HR MAS NMR-spektroskopi: en hel ny verden for fødevareforskningen
Viereck, Nanna, Seefeldt, H. F., Nielsen, M. H. M. & Engelsen, Søren Balling, 2005, I: Dansk Kemi. 86, 11, s. 30-37 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Hvorfor multivariat dataanalyse
Nørgaard, L., Engelsen, Søren Balling & Bro, Rasmus, 2020, I: Kjemi. 1, s. 20-22 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Hvorfor multivariat dataanalyse
Nørgaard, L., Engelsen, Søren Balling & Bro, Rasmus, 2007, I: Dansk Kemi. 88, 12, s. 32-33 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Kødforskning når den er bedst
Bertram, H. C. & Engelsen, Søren Balling, 2005, I: Nyt fra Levnedsmiddelcentret. 5, s. 1 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Multivariate analysis of time domain NMR signals in relation to food quality
Micklander, E., Thygesen, L. G., Pedersen, H. T., van der Berg, Franciscus Winfried J, Bro, Rasmus, Rutledge, D. N., Engelsen, Søren Balling, Belton, P. S., Gil, A. M. & Webb, G. A., 2003, Magnetic resonance in food science : latest developments. edited by P. S. Belton, A. M. G. G. A. W. D. R. (red.). Cambridge: Royal Society of Chemistry, s. 239-254 16 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
ID: 4235410
Flest downloads
-
2546
downloads
Clasificación de vinos de la D.O.Ca. rioja empleando resonancia mangnética nuclear de protón y técnicas quimiométricas
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1627
downloads
How the energy evaluation method used in the geometry optimization step affect the quality of the subsequent QSAR/QSPR models
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1493
downloads
Method for prediction of lipoprotein content from NMR data
Publikation: Patent
Udgivet