Søren Balling Engelsen

Søren Balling Engelsen

Professor


  1. 2002
  2. Udgivet

    Netværksopbygning inden for et nyt speciale i et internationalt perspektiv

    Munck af Rosenschøld, Lars M, Nørgaard, L., Bro, Rasmus & Engelsen, Søren Balling, 2002, Bedre mad gennem viden : Levnedsmiddelcentrets udvikling 1992-2002. Munck, L., Frisvad, J. C., Busk-Jensen, A. & Bisgaard Hansen, M. (red.). Levnedsmiddelcentret, s. 138-151 14 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  3. Udgivet

    Ny forskningsprofessor i kemometri

    Nørgaard, L. & Engelsen, Søren Balling, 2002

    Publikation: AndetAndet bidragFormidling

  4. Udgivet

    Procesovervågning med spektroskopi og kemometri

    Kjær Pedersen, D., van der Berg, Franciscus Winfried J & Engelsen, Søren Balling, 2002, I: Plus Proces. 5, s. 1-5 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  5. 2003
  6. Udgivet

    Data-slicing: Ny datateknologi for ikke-iterativ multieksponentiel kurvetilpasning

    Bro, Rasmus, Pedersen, H. T. & Engelsen, Søren Balling, 2003, I: Dansk Kemi. 84, 2, s. 31-33 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  7. Udgivet

    Multivariate analysis of time domain NMR signals in relation to food quality

    Micklander, E., Thygesen, L. G., Pedersen, H. T., van der Berg, Franciscus Winfried J, Bro, Rasmus, Rutledge, D. N., Engelsen, Søren Balling, Belton, P. S., Gil, A. M. & Webb, G. A., 2003, Magnetic resonance in food science : latest developments. edited by P. S. Belton, A. M. G. G. A. W. D. R. (red.). Cambridge: Royal Society of Chemistry, s. 239-254 16 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  8. Udgivet

    Quantification of lipoprotein subfractions using 1h-nmr and chemometrics

    Dyrby, M., Petersen, M., Engelsen, Søren Balling, Nørgaard, L., Sidelmann, U. G., Belton, P. S., Gil, A. M., Webb, G. A. & Rutledge, D., 2003, Magnetic resonance in food science : latest developments. edidet by P. S. Belton, A. M. G. G. A. W. D. R. (red.). Cambridge: Royal Society of Chemistry, s. 101-109 9 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  9. Udgivet

    Undersøgelse af funktionelle faktorer i mejeriprodukter ved hjælp af NMR spektroskopi og kemometri

    Viereck, Nanna, Hansen, P. I. & Engelsen, Søren Balling, 2003, I: Maelkeritidende. Vol 25/26, s. 616-620 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  10. 2005
  11. Udgivet

    HR MAS NMR-spektroskopi: en hel ny verden for fødevareforskningen

    Viereck, Nanna, Seefeldt, H. F., Nielsen, M. H. M. & Engelsen, Søren Balling, 2005, I: Dansk Kemi. 86, 11, s. 30-37 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  12. Udgivet

    Kødforskning når den er bedst

    Bertram, H. C. & Engelsen, Søren Balling, 2005, I: Nyt fra Levnedsmiddelcentret. 5, s. 1 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  13. Udgivet

    Vinanalyse med NMR-spektroskopi og kemometri: In vino veritas; kan sandhederne afdækkes ad spektroskopisk / kemometrisk vej?

    Larsen, F. H. & Engelsen, Søren Balling, 2005, I: Dansk Kemi. 86, 10, s. 1 - 5 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Forrige 1 2 Næste

ID: 4235410