Sidse Schoubye Andersen

Sidse Schoubye Andersen

Adjunkt


  1. 2018
  2. Udgivet

    Disruption of meal routines in old age

    Andersen, Sidse Schoubye, 2018, Bridg’it! – Studying food, flavours and eating across the Channel and the North Sea : Programme & Contributions. s. 16 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  3. Udgivet

    Making meaning of financial scarcity in old age

    Brünner, R. N. & Andersen, Sidse Schoubye, 2018, I : Journal of Aging Studies. 47, s. 114-122 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  4. Udgivet

    Naturalness as a safe haven: parental consumption practices and the management of risk

    Andersen, Sidse Schoubye & Holm, Lotte, 2018, I : Young Consumers. 19, 3, s. 296-309 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  5. Udgivet

    Why parents are skeptical about using probiotics preventively for small children: a Danish qualitative study

    Andersen, Sidse Schoubye, Michaelsen, Kim F., Laursen, Rikke Pilmann & Holm, Lotte, 2018, I : BMC Complementary and Alternative Medicine. 18, 1, s. 1-7 7 s., 336.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  6. 2017
  7. Udgivet

    Contrasting approaches to food education and school meals

    Andersen, Sidse Schoubye, Baarts, Charlotte & Holm, Lotte, 2017, I : Food, Culture and Society. 20, 4, s. 609-629 21 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  8. 2016
  9. Udgivet

    Measuring the impact of classmates on children’s liking of school meals

    Andersen, Sidse Schoubye, Vassard, Ditte, Havn, L., Damsgaard, Camilla Trab, Biltoft-Jensen, A. & Holm, Lotte, 2016, I : Food Quality and Preference. 52, s. 87-95 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  10. 2015
  11. Udgivet
  12. Udgivet

    Cooking aesthetics and lunch discipline: how lunch-time staff influences children’s experience of food

    Andersen, Sidse Schoubye, 2015, Differences, Inequalities and Sociological Imagination: ESA 2015 Abstract book. s. 224 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskningfagfællebedømt

  13. Udgivet

    Måltidskultur og pædagogik

    Andersen, Sidse Schoubye, 2015, Pædagogik: Introduktion til pædagogens grundfaglighed. Gravesen, D. T. (red.). 1 udg. Aarhus: Systime Profession, Bind 1. s. 223-234 12 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  14. Udgivet

    School meals in children’s social life: a study of contrasting meal arrangements

    Andersen, Sidse Schoubye, 2015, Department of Food and Resource Economics, Faculty of Science, University of Copenhagen. 227 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Forrige 1 2 Næste

ID: 18206150