Robin Engelhardt

Robin Engelhardt

Studielektor

Medlem af:

  Robin Engelhardt arbejder ved Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, IFRO, på det naturvidenskabelige fakultet. Han har en baggrund som Ph.D. i matematisk biologi og komplekse systemer fra Niels Bohr Institutet og et sidefag i Litteraturvidenskab fra Københavns Universitet. Robin Engelhardt har arbejdet med en lang række tværfaglige udviklingsprojekter inden for kommunikation og uddannelse, været videnskabsjournalist og lavet en række læringsspil.

  Primær forskning

  Robins forskning har fokuseret på computational social science, social cognition og på det seneste på design af online experimenter og læringsspil. Homepage: robinengelhardt.me

  Robin kan bedst kontaktes via mail eller telefon, +45/26300403.

  Mulige interessekonflikter

  Bortset fra at arbejde som videnskabsjournalist og redaktør på danske aviser og magasiner har mine arbejdsgivere været non-profit universiteter. Jeg har aldrig accepteret personlige gaver eller betalinger fra en producent af et lægemiddel, en teknologi eller noget andet kommercielt produkt. Jeg har modtaget forskningsstipendier (eller draget fordel af forskningsstipendier modtaget af andre) fra: Carlsbergfonden, Trygfonden, Knud Højgaards Fond, Ministeriet for Børn og Uddannelse, Den Europæiske Union (e-Ten, IST og andre), Danmarks Pædagogiske Universitet (nu Aarhus Universitet) og det Danske Ministerium for Videnskab, Teknologi og Innovation. Indimellem modtager jeg betaling for forelæsninger, og er blevet invitetet af bl.a. F.L.Smidth, Danmarks Ingeniørforening, Velux Fonden og af en række folkehøjskoler. Jeg har været betalt dommer ved FDB's Grønne Idépris. Jeg ejer et lille enmandsfirma, der lejlighedsvis udvikler læringsspil og undervisningsmateriale via offentlig finansiering.

  ID: 108811528