Reisya Rizki Riantiningtyas

Reisya Rizki Riantiningtyas

Ph.d.-studerende


Udgivelsesår:
  1. 2024
  2. Udgivet

    A review of assessment methods for measuring individual differences in oral somatosensory perception

    Riantiningtyas, Reisya Rizki, Dougkas, A., Kwiecien, C., Carrouel, F., Giboreau, A. & Bredie, Wender, 2024, I: Journal of Texture Studies. 55, 4, 11 s., e12849.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Investigating oral somatosensory perception and oral symptoms of head and neck cancer patients: insights on eating behaviour

    Riantiningtyas, Reisya Rizki, Dougkas, A., Bredie, Wender, Kwiecien, C., Bruyas, A., Philouze, P., Giboreau, A. & Carrouel, F., 2024, I: Supportive Care in Cancer. 32, 5, 10 s., 320.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. 2023
  5. Udgivet

    Layered food designs to create appetizing desserts: A proof-of-concept study

    Chow, Ching Yue, Rodríguez, R. M., Riantiningtyas, Reisya Rizki, Munk, M. B., Ahrné, Lilia & Bredie, Wender, 2023, I: Food Research International. 170, 8 s., 112955.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Oral Somatosensory Alterations in Head and Neck Cancer Patients: An Overview of the Evidence and Causes

    Riantiningtyas, Reisya Rizki, Carrouel, F., Bruyas, A., Bredie, Wender, Kwiecien, C., Giboreau, A. & Dougkas, A., 2023, I: Cancers. 15, 3, 14 s., 718.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Oral somatosensory alterations and salivary dysfunction in head and neck cancer patients

    Riantiningtyas, Reisya Rizki, Valenti, A., Dougkas, A., Bredie, Wender, Kwiecien, C., Bruyas, A., Giboreau, A. & Carrouel, F., 2023, I: Supportive Care in Cancer. 31, 12, 10 s., 627.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. 2022
  9. Udgivet

    Oral-somatosensory alterations in head and neck cancer patients and food intake

    Riantiningtyas, Reisya Rizki, Giboreau, A., Bruyas, A., Dougkas, A., Kwiecien, C., Carrouel, F., Pouyet, V. & Bredie, Wender, 2022, I: Current Developments in Nutrition. 6, Suppl.1 , s. 252 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningfagfællebedømt

  10. 2021
  11. Udgivet

    3D printing of a high protein yoghurt-based gel: Effect of protein enrichment and gelatine on physical and sensory properties

    Riantiningtyas, Reisya Rizki, Sager, V. F., Chow, Ching Yue, Thybo, C. D., Bredie, Wender & Ahrné, Lilia, 2021, I: Food Research International. 147, 10 s., 110517.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Printability, stability and sensory properties of protein-enriched 3D-printed lemon mousse for personalised in-between meals

    Chow, Ching Yue, Thybo, C. D., Sager, V. F., Riantiningtyas, Reisya Rizki, Bredie, Wender & Ahrné, Lilia, 2021, I: Food Hydrocolloids. 120, 12 s., 106943.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  13. Udgivet
  14. 2020
  15. Udgivet

    Can games change children's eating behaviour? A review of gamification and serious games

    Chow, Ching Yue, Riantiningtyas, Reisya Rizki, Kanstrup, M. B., Papavasileiou, M., Liem, G. D. & Olsen, Annemarie, 2020, I: Food Quality and Preference. 80, 16 s., 103823.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

ID: 232690443