Peter Sandøe

Peter Sandøe

Sektionsleder, Professor

Medlem af:


    1. Udgivet

      Feasibility of new breeding techniques for organic farming

      Andersen, M. M., Landes, X., Xiang, Wen, Anyshchenko, A., Falhof, J., Østerberg, J. T., Olsen, L. I., Edenbrandt, A. K., Vedel, S. E., Thorsen, Bo Jellesmark, Sandøe, Peter, Gamborg, Christian, Kappel, Klemens & Palmgren, Michael, 2015, I: Trends in Plant Science. 20, 7, s. 426-434 9 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

    2. Udgivet

      Welfare in horse breeding

      Campbell, M. L. H. & Sandøe, Peter, 2015, I: Veterinary Record. 176, 17, s. 436-440 5 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

    3. Udgivet

      Consumer preferences for welfare pork - is the interest for tenderloin greater than for minced meat?

      Denver, Sigrid, Sandøe, Peter & Christensen, Tove, 2015, Know your food: food ethics and innovation. Dumitras, D. E., Mugurel Jitea, I. & Aerts, S. (red.). Wageningen: Wageningen Academic Publishers, Bind 1. s. 289-294 6 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

    4. Udgivet

      Who cares about fish welfare? a Norwegian study

      Ellingsen, K., Grimsrud, K., Nielsen, H. M., Mejdell, C., Olesen, I., Honkanen, P., Navrud, S., Gamborg, Christian & Sandøe, Peter, 2015, I: British Food Journal. 117, 1, s. 257-273 17 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    5. Udgivet

      A view to a (staged) kill? The perception of game bird shooting among different Danish stakeholders: hunters, landowners and the general public

      Gamborg, Christian, Jensen, Frank Søndergaard & Sandøe, Peter, 2015, Know your food: food ethics and innovation. Dumitras, D. E., Mugurel Jitea, I. & Aerts, S. (red.). Wageningen: Wageningen Academic Publishers, Bind 1. s. 207-212 6 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    6. Udgivet

      The role of quality labels in market-driven animal welfare

      Heerwagen, L. R., Mørkbak, M. R., Denver, Sigrid, Sandøe, Peter & Christensen, Tove, 2015, I: Journal of Agricultural and Environmental Ethics. 28, 1, s. 67-84 18 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    7. Udgivet

      Behavioural consequences of visual deprivation occurring at hatch or in the early life of chickens

      Hocking, P. M., Haldane, K., Davidson, E. M., Sandøe, Peter & Kristensen, H. H., nov. 2015, I: Applied Animal Behaviour Science. 172, s. 33-43 11 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    8. Udgivet

      RCR - A Danish textbook for courses in Responsible Conduct of Research [1. ed.]

      Jensen, Karsten Klint (red.), Whiteley, Louise (red.) & Sandøe, Peter (red.), 2015, 1st edition udg. Frederiksberg: Department of Food and Resource Economics, University of Copenhagen. 107 s.

      Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

    9. Udgivet

      The veterinarian’s role in dealing with cats and dogs with “behaviour problems” - a literature review

      Jonckheer-Sheehy, V. S. M. & Sandøe, Peter, 2015, AWSELVA-ECAWBM-ESVCE Congress Bristol 2015: conference proceedings. s. 60 1 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

    10. Udgivet

      In a class of their own: the Danish public considers obesity less deserving of treatment compared with smoking-related diseases

      Lund, Thomas Bøker, Nielsen, Morten Ebbe Juul & Sandøe, Peter, 2015, I: European Journal of Clinical Nutrition. 69, 4, s. 514-518 5 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    Forrige 1 2 3 4 Næste

    ID: 921743