Per Torp Sangild

Per Torp Sangild

Professor


  1. 2013
  2. Udgivet

    Food, medicine and philosophy in East and West

    Sangild, Per Torp, 2013, Introduction to Functional Food Science: Textbook. Martirosyan, D. M. (red.). Richardson, TX: Food Science Publisher, s. 430-453 24 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  3. 1999
  4. Udgivet

    Derfor har patte- og smågrise fordøjelsesproblemer

    Sangild, Per Torp, 1999, 8 udg. 2 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  5. 1997
  6. Udgivet

    Drægtighedens fysiologi: V7/V9 i Medicin, Kirurgi, Reproduktion

    Sangild, Per Torp, 1997, 12 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

  7. Udgivet

    Fordøjelsesprocesser: temakursus i husdyrernæring og -fysiologi

    Sangild, Per Torp, 1997, 50 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

  8. Udgivet

    Udvikling og regulering af organfunktion hos grise i perinatalperioden

    Sangild, Per Torp, 1997

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

  9. Udgivet

    Vækst og udvikling: temakursus i husdyrernæring og -fysiologi

    Sangild, Per Torp, 1997, 40 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

ID: 4224563