Michael Bom Frøst

Michael Bom Frøst

Lektor


  1. 2006
  2. Udgivet

    Liking and exposure: first, second and tenth time around

    Frøst, Michael Bom, 2006, I: Physiology & Behavior. 89, 1, s. 47-52 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Understanding creaminess

    Frøst, Michael Bom & Janhøj, T., 2006, Scientific and technological challenges in fermented milk. s. 65-66 2 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  4. Udgivet

    Comparison of descriptive sensory analysis and chemical analysis for oxidative changes in milk

    Hedegaard, R. S. V., Kristensen, D., Nielsen, J. H., Frøst, Michael Bom, Østdal, H., Hermansen, J. E., Kröger-Ohlsen, M. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2006, I: Journal of Dairy Science. 89, 2, s. 495-504 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Sensory and rheological characterization of low-fat stirred yogurt

    Janhøj, T., Petersen, C. B., Frøst, Michael Bom & Ipsen, Richard, 2006, I: Journal of Texture Studies. 3, 37, s. 276-299 24 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Sensory, rheological and spectroscopic characterization of low-fat and non-fat cream cheese

    Janhøj, T., Frøst, Michael Bom, Andersen, C. M., Viereck, Nanna, Ipsen, Richard & Edrud, S., 2006. 5 s.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

ID: 4240474