Marta Bevilacqua
Postdoc
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-3361-9219
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- Udgivet
Recent chemometrics advances for foodomics
Bevilacqua, Marta, Bro, Rasmus, Marini, F., Rinnan, Åsmund, Rasmussen, Morten Arendt & Skov, T., 2017, I: Trends in Analytical Chemistry. 96, Special issue on Foodomics and Modern Food Analysis, s. 42-51 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
- Udgivet
Solubilization of industrial grade plant protein by enzymatic hydrolysis monitored by vibrational and nuclear magnetic resonance spectroscopy: A feasibility study
Bevilacqua, Marta, Pratico, G., Plesner, J., Molloy, M., Skov, T. & Larsen, F. H., 2017, I: Food Research International. 102, s. 256-264 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
ID: 132610201
Flest downloads
-
284
downloads
Application of hyperspectral imaging and chemometrics for classifying plastics with brominated flame retardants
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › fagfællebedømt
Udgivet -
81
downloads
Raw material quality assessment approaches comparison in pectin production
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
80
downloads
Can We Trust Score Plots?
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet