Marianne Nissen Lund

Marianne Nissen Lund

Professor

  1. 2005
  2. Importance of pre-treatment of pork for stability during frozen storage

    Lund, Marianne N. (Oplægsholder)

    9 mar. 200510 mar. 2005

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  3. 2008
  4. Postharvest processes that influence myofibrillar protein degradation and meat quality

    Lund, Marianne N. (Oplægsholder)

    7 jul. 200811 jul. 2008

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  5. 2009
  6. Protein oxidation in meat during chill storage in high-oxygen atmosphere

    Lund, Marianne N. (Oplægsholder)

    16 aug. 200921 aug. 2009

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  7. 2010
  8. Animal: An International Journal of Animal Bioscience (Tidsskrift)

    Lund, Marianne N. (Redaktør)

    1 jan. 2010

    Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typerPeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

  9. Meat Science (Tidsskrift)

    Lund, Marianne N. (Redaktør)

    1 jan. 2010

    Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typerPeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

  10. Meat Science (Tidsskrift)

    Lund, Marianne N. (Redaktør)

    1 jan. 2010

    Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typerPeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

  11. Meat Science (Tidsskrift)

    Lund, Marianne N. (Redaktør)

    1 jan. 2010

    Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typerPeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

  12. Meat Science (Tidsskrift)

    Lund, Marianne N. (Redaktør)

    1 jan. 2010

    Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typerPeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

  13. Meat Science (Tidsskrift)

    Lund, Marianne N. (Redaktør)

    1 jan. 2010

    Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typerPeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

  14. Improvement of the oxidative stability of beer: The importance of yeast and thiol-containing proteins

    Lund, Marianne N. (Foredragsholder)

    4 feb. 2010

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

Forrige 1 2 Næste

ID: 4223072