Mahesha Manjunatha Poojary
Lektor
- 2023
Protein-Polyphenol Interactions in Food Systems
Poojary, Mahesha Manjunatha (Andet)
20 jul. 2023Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Interplay between protein oxidation and lipid peroxidation in food systems
Poojary, Mahesha Manjunatha (Andet)
2 maj 2023Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
- 2022
Sustainable alternatives to animal based food proteins
Poojary, Mahesha Manjunatha (Inviteret foredragsholder)
19 aug. 2022Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Algal biotechnology for food applications
Poojary, Mahesha Manjunatha (Keynote)
26 jul. 2022Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
- 2021
Sustainable alternatives to animal based food proteins
Poojary, Mahesha Manjunatha (Inviteret foredragsholder)
28 sep. 2021Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
International Conference on High Pressure Bioscience and Biotechnology
Poojary, Mahesha Manjunatha (Arrangør)
6 jul. 2021 → 8 jul. 2021Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Replacing animal-based food proteins with alternative protein sources: current trends and future challenges
Poojary, Mahesha Manjunatha (Inviteret foredragsholder)
5 maj 2021Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
- 2020
Supervision of PhD Students
Poojary, Mahesha Manjunatha (Deltager)
feb. 2020 → maj 2020Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
University Pedagogy
Poojary, Mahesha Manjunatha (Deltager)
jan. 2020 → jan. 2021Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
- 2019
Introduction to University Pedagogy
Poojary, Mahesha Manjunatha (Deltager)
2 dec. 2019 → 6 dec. 2019Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
ID: 173117179
Flest downloads
-
161
downloads
Green Tea Polyphenols decrease the formation of advanced glycation end products in UHT milk
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Udgivet -
135
downloads
Fruit and Vegetable Derived Waste as a Sustainable Alternative Source of Nutraceutical Compounds
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Leder › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
97
downloads
Control of maillard reactions in lactose hydrolysed uht-processed milk by green tea extract
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Udgivet