Lotte Lauritzen
Professor
Ernæring og Sundhed hos børn og voksne
Rolighedsvej 30, 1958 Frederiksberg C
Ernæring og Sundhed
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0001-7184-5949
1 - 3 ud af 3Pr. side: 10
- 2017
- Udgivet
Long-chain polyunsaturated fatty acids and their influence on the developing brain
Lauritzen, Lotte, Harsløf, L. B. S., Sørensen, L. B. & Damsgaard, Camilla Trab, 2017, Nutrition and the Developing Brain. Moran, V. H. & Lowe, N. M. (red.). Boca Raton, FL: CRC Press, s. 45-70 26 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning › fagfællebedømt
- 2016
- Udgivet
Ernæringens betydning for børns kognition og indlæring
Lauritzen, Lotte & Sørensen, L. B., 2016, Livscyklusernæring. Larsen, R. & Fisker, S. (red.). København: Munksgaard , s. 212-222 11 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning › fagfællebedømt
- 2015
- Udgivet
Kost og hjernens præstationsevne
Lauritzen, Lotte & Sørensen, L. B., 2015, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 4. udg. København: Munksgaard , s. 651-666 16 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning › fagfællebedømt
ID: 4235227
Flest downloads
-
3148
downloads
The stereospecific triacylglycerol structures and fatty acid profiles of human milk and infant formulas
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1596
downloads
The effects of fish oil and high or low linoleic acid intake on fatty acid composition of human peripheral blood mononuclear cells
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1572
downloads
The effect of dietary fish oil-supplementation to healthy young men on oxidative burst measured by whole blood chemiluminescence
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet